2 Slaapkamers Herenhuizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 118.860 | USD $ 153.244

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Buy Cyprus
Maxine 
Ligging: Cyprus
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
2 HET HUIS IN DE STAD VAN DE SLAAPKAMER IN AGIO'S THEODOROS, PAPHOS (HET CENTRUM VAN DE STAD)

Dit huis in de stad wordt met twee slaapkamers gevestigd in Agio's Theodoros (het CENTRUM van de STAD), Paphos, ong. 245m ten noordoosten van 4de lage school Paphos en ong. 760m ten noordoosten van de wandelgalerij van de Weg van Koningen.
Dit huis in de stad heeft een behandeld gebied van 106sqm en bestaat uit van het open een plan leven/eetkamer en keuken en een gasttoilet op de benedenverdieping. Op het parterre zijn er twee slaapkamers en een badkamers.

Het huis heeft ceramische bevloering, dubbel verglaasd vensters en deel van de geïnstalleerde keukentoestellen. Het heeft een exclusief recht van gebruik van een behandelde parkeerplaats en een werf.
Het directe gebied van het bezit bestaat uit van woonontwikkelingen en geniet van gemakkelijke toegankelijkheid via de Weg van Apostolou Pavlou.

Buycyprus LTD is een Vergunning gegeven en Geregistreerde Agent van het Landgoed, registratienummer met Vereniging 1014 van de Makelaars in onroerend goed van Cyprus en het registratienummer 477/E

Met meer dan 20 jaar ervarings allebei hier in Cyprus en het UK, koop de aanbieding van Cyprus u de deskundigheid u verdient. Wij pride op klantentevredenheid met zowel kopers als verkopers die van onze deskundige kennis in de Markt van Cyprus profiteren Real Estate. Wij zullen u onpartijdig, onbevooroordeeld advies geven en zullen u van eerlijke nauwkeurige bezitsinformatie voorzien
Airconditioning
De Badkamers van de familie
Gepaste Garderobes
Het toilet van de gast
Open Keuken
Niet gemeubileerd
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: