8 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Cabrera Caribbean North Coast Dominicaanse

Prijs
€ 4.476.521 | £ 3.800.566

Slaapkamers: 8
Badkamers: 10
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 15000 (sq ft) Oppervlakte grond: 8000 (km2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2001
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/26/2010
Avatar
Eigenaar / manager:
Villa Castellamonte
Jason Matthews
Ligging: Dominican Republic
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Russisch on appt
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ervaar ultiem genoegen in luxe minieme eigenaarschap van een exclusieve villa van de ultraluxevakantie in de Dominicaanse Republiek. Ons miniem eigenaarschapprogramma verzorgt u minieme rente in deze unieke 15.000 vierkante voet. 8 slaapkamers / 10 strandvilla van de badultraluxe met toegewijde professionele personeelcateren naar uw iedere nood. Uw Persoonlijke Luxe Vakantie Bestemming! Villa Castellamonte is een 15.000 vierkante villa van de voet ultra-luxevakantie opgespoorde in een veilig, gated gemeenschap op de onbeschadigde, oorspronkelijke noordelijke kust van de Dominicaanse Republiek. Gesitueerde binnen Orchidee Baai Landgoederen, de eerste enclave van de luxevakantiehuis in de stad van Cabrera, is Villa Castellamonte vermaard als een ware vijf sterrenvakantiebestemming. Het bemande helemaal villa omvat acht (8) prachtige slaapkamers, iedereen in suite met airconditioning, gokt/mediakamer, diepe schaduwrijke terrassen, oefeningskamer, manicured staaltjetuinen, nul-ingang die poel w/badplaats en veel meer zwemt. Villa Castellamonte is aan van MSNBC de Op het Geld gezien, merkte op zoals van een "Fodor Keuze" bestemming de in hun 2009 reisgids en consequent uitstekende gastherzieningen ontvangt. En nu kunt u een deel van deze vakantievilla voor een fractie van de totale kosten bezitten. Minieme Eigenaars Programmeren Overzicht Wij hebben gecreëerd een miniem eigenaarprogramma dat kleermaker-gemaakte is voor zich gekwalificeerde investeerders hebben gezocht een aandeel van deze luxevakantievilla te bezitten. Dit onlangs vrijgegeven programma verzorgt tien (10) eigenaarschapeenheden. Elke eenheid voorziet u van vijf (5) weken evenals een 1/10th eigenaarschap in de villa. Minieme eigenaars in Villa Castellamonte zullen van ware actief vermogenwaardevermeerdering en de trots van eigenaarschap in een oprecht prachtig vakantiehuis van de multi-miljoendollarluxe kunnen genieten. U kunt de villa als een eigenaar, voor vrij, voor de weken u hebt geselecteerd of hebt toegestaan hen gebruiken om begaafd, gebruikte voor liefdadige doelen te zijn of gehuurde en u verzamelt verdiende inkomens. Prijzend Elke eenheid in het minieme eigenaarschapprogramma voor Villa Castellamonte wordt aan $600.000 aangeboden. Jaarlijkse onderhoudprijzen zijn $29.800, die alle inclusieve zijn, dat het volledige professionele personeel van acht bedekt, alle onderhoud, managementprijzen, vervangingsfonds, volledige dekkingsverzekering, huiseigenaarschulden en veel meer. Geen bijkomende uitgaven zijn nagedacht en budgetten zijn jaarlijks herzien.
Opmerkingen:
Financing Available to qualified purchasers
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Cabrera" Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres: Orchid Bay Estates
Postcode:
Plaats: Cabrera
Regio: North Coast
Subregio/gebied: Caribbean
Land: Dominicaanse
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 15000 (sq ft)
Oppervlakte grond: 8000 (km2)
Bouwdatum: 2001
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi: done
Overig: Terraces/Balconys
Overig: Exercise Room
Overig: Two Kitchens
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: