1 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs
POA

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 71.5 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
JULIANA TOEVLUCHT ÉÉN VAN HET STRAND DE FLAT VAN DE SLAAPKAMER MET OVERZEES BEKIJKT EEN UITSTEKENDE KEUS VOOR DE ONDERSCHEIDENDE EIGENAAR. Deze flat is uiterst speciaal het is ruime slaapkamer met zitkamergebied die uit een keukengebied bestaan. Het heeft ook een terras van de zitkamer die overzeese meningen heeft. Het heeft een slaapkamer en van de slaapkamer heeft het ook overzeese meningen. Flats met zeer goed plaatsrecht op de kusten van Mubarak 7 Hurghada, het Rode Overzees Egypte. Complex is groot met ongeveer 400 flats in totaal, die van zitslaapkamer tot ruime 4 slaapkamerduplexen gaan, is de Toevlucht van het Strand Juliana zeker om het juiste groottebezit voor u te hebben. Net gevestigd op het strand en enkel 10 minuten van het centrum van Hurghada, bezet de Toevlucht van het Strand Juliana een eerste onroerende goederenplaats. De flats hebben plan die van de rente het vrije betaling u toestaan om betalingen tot DECEMBER 2021 uit uit te spreiden, de Toevlucht van het Strand Juliana niet alleen één van de beste ontwikkelingen is die in Hurghada moeten worden gelanceerd, maar ook één van het meest betaalbaar. Direct gevestigd op het strand Juliana in AL Ahyaa op Strand bezet de Toevlucht van Juliana een eerste onroerende goederenplaats. Met woondiebeachfront toevlucht vrij is in de vraag Hurghada wordt de beperkt altijd hoog voor deze eigenschappen. Uw flat zal gemakkelijker om in de toekomst zijn opnieuw te verkopen of uw winst te verhuren en te maximaliseren. Of u naar een vakantiehuis zoekt waar u en uw gehouden van degenen kunt van lange ontspannende weken in de zon of een bezitsinvesteerder genieten die naar een bezit zoeken dat reusachtig potentieel voor zowel hoofdappreciatie als huurwinst heeft, tikt de Toevlucht van het Strand Juliana alle dozen. Heft Privé strand 24/7 van faciliteiten en van Hoogtepunten Veiligheid rechtstreeks aan alle vloeren op de Toegang van plaatszwembaden van de plannen van de de rente vrije betaling van hoofdweg Lage inkoopprijzen Grote tot de Voltooiing van het Project van 2021: op December 2020 interesseert het Plan van de Betaling 3 jaar vrij of 5 jaar met rente. De Prijs van het Plan van de betaling: reserve £25155 5% = de Uitwisseling van het Contract £1258 20% = £3773 70% rente vrije voorschotten tot December 2021 = (30 maandelijkse betalingen van £490) 10% op het ontvangen van sleutels op December 2020 = £2515 zijn Er 17 diverse grootte van studio's met verschillende meningen, 8 diverse grootte van 1 bedflats, 6 diverse grootte van 2 bedflats en 4 diverse grootte van Duplexen. Tevreden om ons voor een volledige prijslijst te contacteren.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 71.5 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: