2 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs
POA

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 92 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
KONINKLIJK STRAND 2 DE FLAT HURGHADA VAN DE SLAAPKAMER: MET DE ZIJMENING VAN HET STRAND. 2 PLAN 50% van de BETALING van de FLATS van de SLAAPKAMER (92M2) en beweging in het Blijven 50% betaalbare meer dan 12 maanden. Dit is de AANBIEDING van BLACK FRIDAY. Einden op 29 van NOVEMBER. Slechts 2 beschikbare flats. Een keus van 2 slaapkamerFlats bij wordt msq 92 aangeboden op alle vloeren binnen Koninklijk Strand binnen Streken C & D. Elke flat heeft een overzeese mening en een groot balkon met uitzondering van de benedenverdiepingsFlats die met een wezenlijk privé terrasgebied komen. Deze eenheden worden gecomplimenteerd door volledig gepaste keukens en zijn volledig met airconditioning van een centraal systeem. De bevloering heeft een marmereffect door, gevend een fantastische blik en voelt. Voorts wordt elke 2 slaapkamerflat met het SatellietSysteem die van de Televisie gepast 100+ kanalenFaciliteiten tonen die binnen Koninklijk complex Strand worden voorgesteld: 4500 m2 Privé Strand met cabana ? s en van water-sporten zwembad pier het Grote 750 m2 met waterval, plus de extra Airconditioning van de kinderen? s pool in alle ruimten 5 Hotel van de Boutique Onsite Restaurants en bars die (ingezetenenbediening op de kamer van van aanbieden). De ingang van het hotel om met 24/7 veiligheid, medisch centrum en zij de kinderen? s speelplaats van het apotheekStrand zijn toevlucht te nemen. Een glaswinkelcomplex met exclusieve winkels plus supermarkt van de 24 uurwasserij en ruimte schoonmakende de dienstLiften aan alle vloeren 2 het Beheerde Centrum Wellness van bioskoopruimten Kappers & Gymnastiek Turkse Hammam, Jacuzzi, Sauna & Dieet de sportencentrum van centrumAqua met het duiken school, wind het surfen, valscherm glijdend Commercieel centrum met breedband door de bus van de Pendel aan gouna van Gr en Jachthavens Hurghada binnen dichte nabijheid aan 18 de cursusEGP 920.000 ong. £44,000 van het gatengolf
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 92 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: