2 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs
POA

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 80 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
2 slaapkamers 1 de keuken & het balkon OVERZEESE van de badkamersZitkamer flat van de MENING. Deze flat heeft een opvallend rood & wit die thema voor de keukeneenheden met al moderne faciliteiten, haardplaat, kap, klein de koelkastdiepvriezer & het eiland van de ovenmicrogolf worden gepast met barkrukken. Het zitkamergebied heeft koffietafel en bank met wit zwart en rood kleurenschema. Er zijn een vlakke het schermTV met opslageenheid hieronder en een glaskabinet voor vertoningspunten. Het heeft 2 die slaapkamers volledig met bedden, garderobesairconditioning en laden worden gepast. De badkamers heeft een hoekdouche, met gootsteentoilet en alle belevingswaarde evenals opslagfaciliteiten. Het balkon heeft overzeese meningen aan het recht en het is ontzag inspirerende meningen over het enorme strand en het overzees, op de linkerzijde is stadsmening. Gevestigd op de hoogste vloer kunnen de meningen niet beter worden. De flat wordt aangeboden voor een snelle verkoop met al meubilair bij £60,000 de flat helemaal uiterst luchtig is. De VIDEO IN BIJLAGE ziet verbinding.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 80 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: