3 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs
POA

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 121 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
SLECHTS 20% NEER - BETALING U KAN UW EENHEID NU ONTVANGEN. & 80% BETAALBARE MEER DAN 6 JAAR vrije van de Rente. Onderhoud 8% FLAT van eens slechts 3 SLAAPKAMERS MET de MENINGEN van de POOL in een complex dat voor direct beweging-binnen volledig gebeëindigd en beschikbaar is. 121 MSQ het LEVEN van het BALKON van de FLAT ? GEBIED 2 BADKAMERS 3 SLAAPKAMERS PADSABROAD van de KEUKEN van het GEBIED is pleased om de lancering van dit project aan te kondigen in de luxueuze vlucht van Sahl Hasheesh A op de kust, die overweldigende overzeese meningen en totale ontspanning in snelst kenmerken - groeiende bestemming in het Rode Overzees. - Gevestigd in Sahl Hasheesh - Overzeese poolmeer of van de tuin meningen - Flats - Gymnastiek, kuuroord, de pools van het clubhuis en meer - dienst de Het hele jaar door van het bezitsbeheer - Groene golfcursus - het Luxueuze eindigen - NOW van de Levering. - De aanbetalingen die van 20% met voorschot beginnen plant tot 6 jaar. - De grootte van de eenheid omvat studio, één slaapkamer, met twee slaapkamers en met drie slaapkamers Vraag of WhatsApp om uw eenheid nu te boeken! GBP ONG. Deze eenheid Price= EGP (£87,500) 20%= 352.050 EGP (£17,500) en de rest op voorschotten
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 121 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: