1 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs

€ 89.484 | £ 75.972 | USD $ 97.949

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 74.49 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Maak deel uit van onze Gemeenschap. U zult uw sleutel binnen 3 maanden ontvangen en u kunt meer dan 5 jaar betalen. 1 de Flat van de slaapkamer op 1st verdieping 1 badkamers. Terras 9.65 msqFlat 74.49msq. De Overzeese Meningen van het golf &. De eenheden worden geleverd volledig geëindigd, semi-geleverd, met hete airconditioners en koude, waterverwarmers, keukenkasten met marmeren bovenkanten, de insectenschermen voor alle vensters, ingebouwde garderobes, en de panelen van het doucheglas. AZZURRA wordt bezeten DOOR het Egyptische bedrijf van de Toevlucht (ERC), opgericht in 1995 is het snelst - groeiende bestemming op het Rode Overzees. Veilige communautaire slechts 15 min met poorten van Hurghada. Beroemd voor het zijn een schitterende kust en het duiken bestemming. Een uitstekende 12.5km beachfront en een bijna 9km van oorspronkelijke zandige stranden 32million sq.m. De bestemming van de toevlucht met zeer belangrijke reeds gebouwde infrastructuur. - 3000 hotelruimten zijn in verrichting en meer dan 1500 wooneenheden zijn geleverd. - De Cursus van het golf (in aanbouw) - de Lancering die van de Jachthaven spoedig komen - Restaurants, Winkels Enz. - de Bestemming Azzurra van het Huwelijk: - Bezeten door Eerste landgoederen internationale - Project Op touw gezet in 2008 - Azzurra (hemelblauw in het Italiaans) - zit trots bij de bovenkant van het Noorden - oostelijke landtong van Sahl Hasheesh met vegende meningen van de baai. Gevestigd 40 die meters boven overzees - niveau door een golfcursus wordt omringd. - Ontworpen door Twee internationale Architecten (fredo en Ramy Gr Dahan van Alfredo - Één van de hoge eindBuurt in Sahl hasheesh. Azzurra heeft het ?s eigen belevingswaarde (restaurant, jonge geitjesgebied, gymnastiekhotel). Alle eenheden hebben overzeese meningen/sahl hasheesh van het baaimening/golf Meningen - Eenheden in 3 die maanden geleverd worden volledig met keukenkasten en Ac ? s worden gebeëindigd - 7 zwembaden - Privé Strand kostenloos (door de promenade, 2 min die door Azzurra drijven die) - Gymnastiek - Kuuroord - Kliniek - Restaurant (Blauw - door Bushalte in werking wordt gesteld) - de hoek van Jonge geitjes - het hof van het Volleyball - het systeem van TV - Internet - de Dienst van het Beheer van het Bezit - Samenstelling Met poorten - 24 de veiligheidsdienst - Huishouden - het team van het Onderhoud & landschap - Vrije pendelbus binnen Sahl Hasheesh die - spoedig komen (mini-Markt, Apotheek)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 74.49 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: