1 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs

€ 36.761 | £ 31.210 | USD $ 40.239

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 64 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De FLATS van ÉÉN SLAAPKAMER VOOR Fase 1 van de VERKOOP (poolgebied) Klaar voor beweging in loon slechts 30% & ontvangen sleutels. Huur uit of beweging binnen. Betaal 70% meer dan 3 jaar vrije van de Rente. Gebruik huurinkomen om voorschotten te maken indien gekocht als INVESTERING. Een unieke plaats van de Strandboulevard met moderne & elegante milieu Veilige & Veilige perfect voor toerist, huiskopers & investeerders. Het hele jaar door de potentiële Wettelijke (onvervreemdbare) eigendom van het huurinkomen met Groene Wettelijke de eigendomsregistratie van het Contract in het hof in Hurghada/Egypte. Dit is een zeer grote toevlucht complex met talrijke pools en partijen van flats, met 90% van de voltooide toevlucht en reeds worden gebruikt of reeds wordt gebruikt door de eigenaars. Het volledig voltooide gebied bij het achtergedeelte wordt gebouwd in een vierkant rond een groot schitterend zwembad dat u enkel in overvloed van sunloungers evenals een poolbar wilt duiken. De flats in Florenza Khamsin zijn veel groter dan andere complexen met 64m msq 1 SLAAPKAMER u een tweepersoonsbed in slaapkamer met garderobes en opmaker kon passen het een grote ruimte in zitkamer is u een bankbedden x 2 kon hebben om de inbezitneming te maximaliseren. Voltooid en klaar dan te leveren gebruik uw flat of verdien huurinkomen. Volledige betalingsprijs EGPcontract ong. £3335 20% van EGP 654.240 - Plan 10% van de £33,350- Betaling reserve - 65.424 het ondertekenen - 130.848 EGP meer dan 36 maanden ong. £6670 70%. 11.545 EGP ong. £649 per maand
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 64 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: