1 Slaapkamers Flats te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs
POA

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 62 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJasmin Bux

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Flat van 1 die slaapkamer 1 zitkamer en keukengebieds&1 badkamers, op de benedenverdieping wordt gevestigd. Volledig geleverd. De flat wordt gevestigd op het INTERCONTINENTALE GEBIED van Hurghada. Slechts 2 minuten lopen aan populair toeristenstrand nummer 9. De keuken heeft ontbijtbar, en 2 barkrukken in zwarte kleur. De keuken wordt gepast met eenheden in de witte, marmeren beige & mochagootsteen & de kraan van mengelings marmeren worktop. Het heeft een kleine oven & 2 branderhaardplaat, wasmachine in witte & grijze koelkastdiepvriezer. De zitkamer heeft de reeksbeige van de hoekbank in kleur, die in een bankbed, groot venster kan worden omgezet dat heel wat natuurlijke lichte en hangende gordijnen evenals voile., Televisie met televisiekabinet, deken en koffietafel toestaat. Grote spiegel die op het natuurlijke licht wijst. Het heeft ook twee lichte onderdelen in bijlage aan het plafond. De slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed, een venster met voile & gordijnen. Glijdende garderobe met wit & spiegeldeuren, 2 bedlijsten evenals een opmaker met een afzonderlijke hierboven spiegel. Al flat is in roommocha & voelt de witte kleur die lichte luchtig geven. De badkamers heeft een toilet van de douchegootsteen met een een reeds geïnstalleerde die watherverwarmer/geiser wordt gepast. Het heeft ook een opslagtheebus voor allen die essentiële opslag overgieten.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Hurghada" Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Subregio/gebied:
Land: Egypte
Main Features:
Oppervlakte: 62 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: