2 Slaapkamers Flats te koop Marbella Marbella-Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs
£ 430.238 | USD $ 554.489

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 110 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 11/19/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
FM Properties Realty Group
Angela Schouten
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Tuiniert de prachtig gehandhaafde flat van het luxegolf in Echt Rio, Golf. Onder ogen ziend, gedeeltelijke seaviews van het zuiden, privé en gelegen aan het parterre. Één van de beste eenheden in het complex. Groot het leven en het dineren gebied met open haard (gas), volledig gepaste keuken met de toestellen van Siemens, wasserijgebied, twee slaapkamers Engelse reeks en een gasttoilet. Twee parkeerplaatsen en een bergruimte. Onlangs gerenoveerde ruime terrassen met bliksem en zonneschermen.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 29600
Plaats: Marbella
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 110 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: