2 Slaapkamers Flats te koop Roda Golf-Beach Club Costa Calida Murcia Spanje

Prijs

€ 99.950 | £ 84.858 | USD $ 109.405

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 0
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Chersun Properties S.L.
NICOLA CHERRY
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Mooie 1st verdieping flat die de communale pool op fase 2 van Golf Roda & de Toevlucht van het Strand overzien. De aanpassing bestaat uit van open planzitkamer/het dineren/keuken met terrasdeuren die uit tot het zonterras dat leiden het mooie communale poolgebied en de tuinen overziet, twee dubbele slaapkamers met gepaste garderobes, twee volledig betegelde badkamerss, bedriegt de lucht in zitkamer en slaapkamers, volledige gascentrale verwarming. Overeen te komen meubilair.
Het Golf van Roda & de Toevlucht van het Strand zijn unieke die woon-toeristen complex slechts vijf minuten van de kusten van Mar Menor wordt gevestigd. Bij Golf Roda & de Toevlucht van het Strand kunt u in een privé, veilig milieu 24 uur per dag ontspannen, terwijl het leven in kwaliteitshuizen die volkomen in harmonie met de tonen van het landschap zijn.
Faciliteiten
Club van het strand in La Manga Del Mar Menor, de Speelplaatsen van Kinderen, de Veiligheid van 24 Uur, Vele Communale Zwembaden, Tennisbanen, Hof Padel, Huis van de Club, Supermarkt, de Winkel van het Golf, de Schoonmakende Diensten, Diverse Restaurants & Bars closeby, de Academie van het Golf PGA met de streken van WIFI van de Faciliteiten van de Praktijk (DrijfWaaier, Groen Zetten.) en vele communaal lanscaped tuinen.
De Cursus van het golf
De Cursus van het Golf van Roda werd ontworpen door de internationaal beroemde golfarchitect Dave Thomas en aanbiedt de zeer hoogste niveaus van kwaliteit. Een 18 gat, pari 72 cursus (6.177 meter die), met uitgebreid, greens en strategisch geplaatste bunkers, samen met drie grote meren kronkelen, verstrekt vermaak en opwinding bij elke draai. De zorg en de overweging die wij zijn blijven om het modelleren overnemen hebben in de Cursus die van het Golf geresulteerd Roda het hors d'oeuvre in Murcia om gebegeerde ISO 14001 te verkrijgen de Milieucertificatie van het Beheer zijn. De Cursus van het Golf van Roda is trots om gastheer aan de allereerste amateur en professionele golfing academie PGA buiten het Verenigd Koninkrijk te spelen, en biedt een grote verscheidenheid van vrije tijdsactiviteiten aan.
Rijtijd:
De Dienst - van stad Roda aan Los Alcazares per bus te vervoeren
Los Alcazares strand - 5 mins
De Luchthaven van Murcia - 10 mins
De Luchthaven van Alicante - 60 mins
Stad van Murcia - 25 mins
Stad van Cartagena - 20 mins
De Eigenschappen van Chersun zijn zaken van de familielooppas in de stad van Cartagena, Murcia worden gebaseerd en sinds 2005 die gevestigd. Wij pride in onze uitstekende reputatie en bieden de persoonlijke, vriendschappelijke één tot één dienst aan die u begeleiden door het gehele het kopen proces om uw droomhuis in Spanje te kopen. Wij zullen u van alle antwoorden aan uw vragen over het kopen van bezit in Costa Calida en de gebieden van Costa Blanca voorzien. Wij hebben een grote verscheidenheid van nieuwe ontwikkelingen, privé wederverkopen en bankeigenschappen om te kiezen van. E-mail ons nu op
Communale Pool
De Centrale verwarming van het gas
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: RGAF103
Plaats: Roda Golf-Beach Club
Regio: Murcia
Subregio/gebied: Costa Calida
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: done