3 Slaapkamers Vastgoed te koop Catral Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 219.861 | USD $ 283.356

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 146m2 Oppervlakte grond: 2000m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 1/22/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Costa Property Spain
TIMOTEO MARTYN
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit Mooie Zuiden die, wordt Losgemaakte Villa Met drie slaapkamers in Catral gevestigd onder het enorme en verrukkelijke platteland, plaatste ong. 5 minuten aandrijving aan het stadscentrum onder ogen zien, waar u alle meest dichtbijgelegen belevingswaarde kunt vinden en faciltiies. Het strand van Guardamar is ook enkel een minieme aandrijving 20. Dit bezit is gehandhaafd volgens een zeer hoge norm, bestaat van een open plan volledig uit gepaste keuken van een goede grootte; de ruime de familiezitkamer/eetkamer met eigenschapstralen, die toegang uit tot het voorterras/binnenplaats hebben, en ook het achterterras, stelde het overzien van het privé zwembad in de schaduw; drie fantastische dubbele slaapkamers, de meester met Engels reeksbad & doucheruimte; en een ruimte van de familiedouche… De externe treden van het achterterras leiden tot het privé dak hoogste solarium, waar er buitengewoon omringend gebied, land en verre bergmeningen zijn. Buiten is een fantastisch perceel van één of andere 2000m2 met een volledig gemodelleerde tuin, om 12 x 5 zwembad, fruitbomen te omvatten, ruim van wegparkeren met een autohaven, openlucht het dineren gebieden, een houten loods, een externe toilet en een nutsruimte. De inbegrepen supplementen zijn gepaste garderobes, grills, plafondventilatoren, airconditioning, logboekbrander en meer… De grote prijs, het is een mustmening!
3 slaapkamers
2 badkamerss
146m2 bouw Grootte
2,000m2 breng Grootte in kaart
Pool: Privé
MENINGEN: Overzeese Meningen
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Catral" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Catral
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 146m2
Oppervlakte grond: 2000m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: