4 Slaapkamers Vastgoed te koop Alhaurin Golf Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

€ 350.000 | £ 297.150 | USD $ 383.110

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 249 m2Oppervlakte grond: 27 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Fantastisch huis in de stad naast de golfcursus in Alhaurin Gr Grande. Fantastisch huis in de stad naast de golfcursus in Alhaurin Gr Grande. Op de benedenverdieping is de ruime gang, de doucheruimte, de opslag, de volledig-gepaste keuken, en een grote leven-dineert ruimte met toegang tot een behandeld terras en een privé tuin. Het parterre schept de hoofd ensuite slaapkamer, 2 verdere slaapkamers en een badkamers op. Op de bovenkant is de vloer een andere slaapkamer (die momenteel als bureau wordt gebruikt) met toegang tot een groot dakterras van rond 50m2.The huisvoordelen van panorama's aan golfcursus, communautaire pool en bergen. Het is een zeer goed-gehandhaafd bezit en gebouwd met goede kwaliteit materialen. Klaar om zich te bewegen in. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Het Terras van het dak
Stille Plaats
Privé Terras
Privé Gebied
Populaire Urbanisatie
Moderne Stijl
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alhaurin Golf" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alhaurin Golf
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Costa del Sol
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 249 m2
Oppervlakte grond: 27 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: