4 Slaapkamers Vastgoed te koop Alhaurin el Grande Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

€ 299.000 | £ 253.851 | USD $ 327.285

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 183 m2Oppervlakte grond: 4561 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u streeft naar! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Een ruim landbezit met uitstekende toegang. Het belangrijkste huis heeft een grote woonkamer met open open haard, een moderne gepaste keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamerss en een eetkamer die als derde slaapkamer zouden kunnen worden gebruikt. Er is ook een houten chalet met 1 slaapkamer, doucheruimte en een open plan het leven gebied met kitchenetteideal aan gebruik als gasthuis of voor huurinkomen. Buiten zijn er een prachtig pool en BBQ gebied en overvloed van terras. Het bezit heeft ook een reusachtige dubbele garage. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Stille Plaats
Privé Gebied
Bureau
Woonkamer met open haard
De goede Toegang van de Weg
Open haard
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alhaurin el Grande" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alhaurin el Grande
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Costa del Sol
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 183 m2
Oppervlakte grond: 4561 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: