3 Slaapkamers Vastgoed te koop Alhaurin el Grande Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

€ 299.000 | £ 253.851 | USD $ 327.285

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 156 m2Oppervlakte grond: 1994 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Dit verrukkelijke enige verdiepingsbuitenhuis wordt gevestigd binnen het lopen afstand van verscheidene restaurants en een winkel. Het is ook slechts een minieme aandrijving 5 aan het centrum van stad, 2 minuten aan de golfcursus en 15 minuten aan het strand. Het huis heeft 3 slaapkamers, 3 badkamerss, woonkamer met open haard, het dineren gebied en een goede groottekeuken. Buiten is een garage, en een prachtig behandeld terras overziend de pool, tuin en de mening aan de Alhaurin watertoren. Het perceel is totaal vlak en plant met talrijke fruitbomen die. De toegang is uitstekend. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Verfraaide Tastefully
Zonnige terrassen
Gezocht Gebied
Stille Plaats
Afzonderlijke Eetkamer
Privé Gebied
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alhaurin el Grande" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alhaurin el Grande
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Costa del Sol
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 156 m2
Oppervlakte grond: 1994 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: