4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Calpe Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 805.574 | USD $ 1.038.611

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 465 m2Oppervlakte grond: 2066 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Casas Real
TJEERD GEERTS
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Een villa met de hoogste kwaliteiten met panorama's van 210ยบ aan het overzees en Calpe, in een stille woonwijk. Het is 5-10 minuten van het centrum van Calpe. Het perceel van 2066m2 heeft een pool (chloor maar met faciliteiten om zout te zijn) van 14 x 3 met open meningen, het zonne verwarmen en veiligheidsdekking. Deze pool wordt betreden door een betegeld terras. Het huis van 2 vloeren (plus één van kelderverdieping) wordt verdeeld in 465m2 met 2 scheidt hoofdingangen (op de benedenverdieping en in de kelderverdieping). Het bezit heeft hoge plafonds (3 meters), vele gebieden en is uitgerust en gedetailleerd met een hoog niveau van afwerking, zowel binnen als buiten. De belangrijkste ingang van de benedenverdieping geeft aan een grote zaal met parkeerplaats en 3 stappen uiting - neer is er een zeer grote eetkamer met overzeese meningen en een behandeld terras. Het terras is gedeeltelijk verglaasd om van het tijdens van het jaar, de zomer of de winter op om het even welk ogenblik te genieten. Grote volledig uitgeruste keuken met een centraal eiland en high-end materiaal, overvloed van bergruimte en grote countertops, met toegang tot het terras om van de charme van de meningen te genieten. Er zijn 4 slaapkamers: 2 dubbele slaapkamers (één Engelse reeks met kleedkamer) en 2 enige ruimten in het kelderverdiepingsgebied. Daarnaast is er een ruimte met bank en televisie die voor verscheidene gebruik kunnen worden gebruikt. Er zijn 3 badkamerss (één Engelse reeks). Van de binnenlandse trap kunt u tot een dakterras met overweldigende ruime meningen, en met een gebied toegang hebben om van maaltijd in de zon te genieten. De interne ingangswegen worden onderling verbonden tussen de twee ingangen. Onlangs bijgewerkte zonnepanelen (Oktober 2017). Zonne waterverwarmers 160 liter met eigen tank. Drinkwaterfilter. Garage (het goedgekeurde van plan zijn om het in een dubbele ruimte met badkamers om te zetten). Openlucht douche. De tuinen zijn een visuele verrukking, hebben zij gebieden met gras, gebieden met steenzetels, namen struiken en fruitbomen met palmen toe. Het is mogelijk om meer slaapkamers te maken, voor meer informatie kunt u ons contacteren! de garage (het goedgekeurde van plan zijn om het in een dubbele ruimte met badkamers om te zetten), alarm, wifi, terrassen, buiten douche, werkte onlangs zonnepanelen (oktober 2017) bij, a/c, zonnewaterverwarmers 160 liter met eigen tank, drinkwaterfilter

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Calpe" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Calpe
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 465 m2
Oppervlakte grond: 2066 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: