3 Slaapkamers Vastgoed te koop Alhaurin de la Torre Andalucia Spanje

Prijs
£ 301.770 | USD $ 388.920

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 159 m2Oppervlakte grond: 2722 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/12/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u streeft naar! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Mooi en helder landhuis met panorama's van de bergen en het overzees (op duidelijke dagen kunt u de haven van Malaga zien), in een buitengewone plaats in Alhaurin DE La Torre. Het is een zeer privé-bezit, goede gemakkelijke toegang en dicht bij de stad en de golfcursus. Het huis wordt gevestigd minder dan 2km van Golf Lauro, 17km van de luchthaven en minder dan 15km van de Torremolinos stranden. Binnen zijn er een woonkamer met open haard en gewelfde plafonds, een charmante functionele keuken, een slaapkamer en een badkamers met douche. Op de hoogste vloer zijn er 2 grote slaapkamers en een badkamers met badkuip. Buiten zijn er zonnige terrassen (waar u van de prachtige meningen dat dit finca) aanbiedt, van gemakkelijke onderhoudstuinen en van de perceelvoordelen van olijfbomen en sommige fruitbomen ontspannen en kunt genieten (zoals citroen, sinaasappel, loquat, genieten de granaatappel, fig., enz.) van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Airconditioning
Gemakshalve Gesitueerd voor Golf
Behandeld Terras
Afwasmachine
Dubbele Verglazing
Elektriciteit
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alhaurin de la Torre" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alhaurin de la Torre
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Andalucia
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 159 m2
Oppervlakte grond: 2722 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: