« Terug

Spanje 4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Moraira Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De villa is ontworpen door de architecturale studio van Ramon Gandia Brull en één van de beste voorbeelden van eigentijdse Mediterrane architectuur die tot een overvloed van meetkunde, licht en ruimte leiden geweest.
VIEW_In elke ruimte, is de ingang van licht geoptimaliseerd om het comfort te maximaliseren. De reusachtige vensters van de zitkamer hebben aardige meningen van de pool en de gemodelleerde tuin.
Alle villa's zijn ontworpen om de maximumprivacy in de villa, pool en tuingebieden te verkrijgen.
De verlichting van de nacht, door Ramon Gandia Brull Arquitectos wordt ontworpen, omvat buiten en binnenlandse die lichten, in de projectesthetica die volkomen worden geïntegreerd.
Zijn de akoestische isolatie van ACOUSTICS_The van de vensters, de binnenlandse en buitenmuren specifiek bestudeerd om correcte transmissie te vermijden van buiten en van één ruimte aan een andere.
* het 860.08 m2perceel * 426.30 m2- bouw * 4 dubbele slaapkamers allen met Engels-reeks * de hete en koude airconditioning van de 2 garderobes (1 buitenkant) * kelderverdieping * * onder vloer het verwarmen * de uitgeruste keuken van de bioskoopruimte * volledig met de witte bbq van de het systeem * privé gemodelleerde tuin van het goederen * intelligente alarm * van de de pool * pool van de gebieds * reusachtige oneindigheid zijstreek * twee autogarage en bergruimte * verlichtte koel-uit de reusachtige behandelde en open terrassen van de gronden * lift *
De villa Nika wordt gevestigd op een opgeheven perceel met prachtige open zeemeningen en binnen gemakkelijk bereik van de mooie Mediterrane stad van Moraira op de Costa Blanca. Minder dan 15 minuten de aandrijving vanaf Calpe en ongeveer één uur vanaf Valencia, het gebied combineren het kalme gevoel van een visserijdorp met de culturele die plannen door de grote steden worden aangeboden.
Het klimaat in Moraira is zonnig maar gematigd met meer dan 300 dagen van zonneschijn per jaar met gemiddelde temperaturen van 27C in de zomer en 17C in de winter, die de praktijk van openluchtsporten goedkeurt die het gebied met de Cursussen van het Golf, Tennisbanen, het Lopen de Routes van de Wandeling en ZeevaartClubs heeft gevuld.
De villa is zeer dicht aan de Mediterrane Kustlijn en slechts een korte gang aan het stadscentrum dat vele keuzen van, bars, restaurants en lokale winkels aanbiedt.
Airconditioning
Overzeese Meningen
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Moraira" Spain

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Moraira
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Ligging:
Oppervlakte: 1 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming: check
Airconditioning: check
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig: sale
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English