2 Slaapkamers Flats te koop Benidorm Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 221.801 | USD $ 285.856

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 80m2 Oppervlakte grond: 80m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 11/6/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Costa Property Spain
TIMOTEO MARTYN
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
In 2de lijn en slechts 5 minuten van het strand van Poniente DE Benidorm hebben wij deze flat op de 25ste verdieping voor verkoop, met een groot terras met absoluut spectaculaire overzeese meningen. De flat heeft 2 slaapkamers en 2 badkamerss. De hoofdslaapkamer heeft een 150cm bed en een privé badkamers met een badkuip. De tweede slaapkamer heeft twee 90cm bedden en een tweede externe badkamers met douche. Deze flat wordt gevestigd in één van de beste gebieden van uitbreiding en uitstekende plaats in Benidorm. Geleverd (ook met TV, wasmachine, microgolf, afwasmachine, koelkast, oven, ceramische haardplaat…) en met privé parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Terras met overzeese meningen, meubilair en het elektrische afbaarden. Het gebouw heeft een groot ontwerper zwembad met overzeese meningen, de pool van kinderen, hangmatten en comfortabel terras met dak.
2 slaapkamers
2 badkamerss
80m2 bouw Grootte
80m2 breng Grootte in kaart
Pool: Privé
MENINGEN: Overzeese Meningen
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Benidorm" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Benidorm
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 80m2
Oppervlakte grond: 80m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: