1 Slaapkamers Flats te koop Benidorm Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 407.390 | USD $ 525.042

Slaapkamers: 1
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 91m2 Oppervlakte grond: 91m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 1/17/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Costa Property Spain
TIMOTEO MARTYN
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
In de eerste lijn van het strand Levante van Benidorm, is deze prachtige 91m2 penthouse met terras en fantastische overzeese meningen voor verkoop. Gevestigd op de 22ste verdieping van het gebouw, zijn er niet meer flats op de zelfde vloer. De toegang tot het strand is weg de gang van een minuut. In minder dan 15 minuten die zult u het belangrijkste vermaak en het winkelen gebied van? vinden lopen? Benidorm en de oude stad. 1 slaapkamer met 160cm bed van exclusief ontwerp met 1 privé badkamers Engelse reeks. 1 badkamers met douche op zitkamergebied. Terras met overzeese meningen. De galerij van Opne en gesloten galerij. Amerikaanse die keuken met high-end toestellen met functioneel die meubilair worden ontworpen aan maatregel wordt gemaakt. Woonkamer met elektrische reclinerbank. Geleide verlichting op alle gebieden en het „scherm“ elektrische zonneblinden in alle vensters. Het gebouw heeft een gemodelleerde pool met het gebied, de hangmatten en de lijsten van kinderen. Er zijn ook een gymnastiek en een communautaire spelenruimte. Facultatief: Privé parkeren van 19.24m2: facultatieve 28.350 ?: Opslag van 8,40m2: 15.750 ? de bevoorrechte die situatie van het gebouw, bewaren de drukte van de bars en de clubs op de strandboulevard worden gevestigd terwijl het genieten van van zijn prachtige meningen.
1 slaapkamer
2 badkamerss
91m2 bouw Grootte
91m2 breng Grootte in kaart
Pool: Privé
MENINGEN: Overzeese Meningen
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Benidorm" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Benidorm
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 91m2
Oppervlakte grond: 91m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: