6 Slaapkamers Flats te koop Castellon De La Plana-Castello Valencia Spanje

Prijs
£ 258.415 | USD $ 333.170

Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 204 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
MEDITERRANEA REAL ESTATE
Oskar 
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Calle Emmedio, 114, Castellon, die uit een financiële instelling, voor verkoop, maisonnette van 204 m2 komen, met zes die slaapkamers, een badkamers en een toilet in de bouw van vier hoogten boven grond en niveau twee onder de grond met lift wordt gevestigd. MET BREED PARKEREN. Het blijven stilstaan bij twee vloeren. Het parterre wordt verdeeld in woonkamer, drie slaapkamers, een badkamers, een toilet, een keuken, een voorraadkast, en een terras. De eerste verdieping wordt verdeeld in drie slaapkamers. Zij communiceren door interne trap met houten balustrade. Het heeft stevige houten ingangsdeuren, stevige houten deuren, bruine aluminiumvensters met zonneblinden, vlotte plastic verf op plafonds en muren, behalve in keuken en badkamers die ceramiektegel hebben met decoratieve grens en houten vloeren eindigen. gress, parket in woonkamer. Het heeft ook ingebouwde garderobes. Allen in goede voorwaarde. De woningbouw van collectieve huisvesting in gesloten blok van vier hoogten boven grond voor huisvesting en twee onder de grond voor garages en bergruimten, is het jaar 1990 en in het gebied van de binnenstad gevestigd
terras
airconditioning
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Castellon De La Plana-Castello" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castellon De La Plana-Castello
Regio: Valencia
Subregio/gebied:
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 204 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: