3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Dolores Orihuela-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 186.780 | USD $ 240.812

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
White Villas In Spain
Sandra ONeill
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ref: WV1456 - Dolores White Villas in Spanje is pleased om deze Grote Losgemaakte Villa van ong. 250m2 voor te stellen. Het heeft off-road parkeren, een carport voor twee auto's, een BBQ gebied/een openluchtkeuken en een grote geschermde tuin van 1,490m2 met uw eigen privé pool en douche. Er is een groot perceel van land van ong. 4,700m2 aan het achtergedeelte met een ingesloten groot opslaggebied en open meningen over de gebieden. Op het benedenverdiepingsgebied van de villa is er een behandeld groot nutsgebied, een badkamers, een bergruimte met elektrisch, twee grote partijruimten die in extra slaapkamers en Engels-reeksen zouden kunnen worden veranderd. De treden leiden aan de belangrijkste vloer waar u een behandeld terras hebt die rond de villa lopen. Bij het ingaan van de villa zijn er een ruime zitkamer/diner met lucht-bedriegt gepast en een open brandplaats. De keuken is open plan en op elk eind van grote ruime zitkamer/diner is de ruimte de slaapkamers. Één eind heeft een groot dubbel met een badkamers die een bad heeft, heeft het andere eind twee dubbele slaapkamers en een badkamers. Dit bezit wordt gevestigd binnen gemakkelijk bereik van alle belevingswaarde die Dolores moet aanbieden. Het bezit zal met een meubilairinventaris worden verkocht. Suma (de belasting van de Raad) is ong. 490 ? per jaar. Voor meer informatie tevreden om Sandra te contacteren over .

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Dolores" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 03150
Plaats: Dolores
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Orihuela-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: