3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Dolores Orihuela-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 165.555 | USD $ 213.447

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
White Villas In Spain
Sandra ONeill
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ref: WV1494 - Dolores - de Witte Villa's in Spanje is pleased om deze Losgemaakte die Villa van ong. 129m2 voor te stellen, op een perceel van ong. 1,162m2 wordt geplaatst. Bij het binnengaan door automatische ingangspoorten zijn er overvloed van parkeerterrein, een 8x4 privé Pool met Roman stappen, een gebied voor het baden van de Zon en een grote houten loods. De meningen van het het terras en terras van de Zon zijn open meningen uit aan de bergen. Bij het ingaan van de Villa door een behandeld zonterras, is er een ruime zitkamer /diner met een logboekbrander, plafondventilatoren en lucht-bedriegt geïnstalleerd. Er is een onafhankelijke keuken met een achtertoegangsdeur en weg van de gang is de Hoofdslaapkamer die garderobes heeft gepast, plafondventilator en lucht-bedriegen geïnstalleerd. Het heeft ook een ruimte van de Engels-reeksdouche. Er zijn verder meer twee dubbele gastslaapkamers met ingebouwde garderobes en plafondventilatoren, (men heeft een toegangsdeur aan een grote ruimte die een vierde slaapkamer/een bureau/een speelkamer of een gastbijlage zou kunnen zijn, aangezien er ingangsdeuren van het poolgebied zijn). Van de gang is ook de familiebadkamers die een bad over met douche heeft. Dit bezit is binnen gemakkelijk bereik van alle belevingswaarde die Dolores moet aanbieden. Het bezit is verkocht geleverd deel, behoudens een inventaris. Een ecologische Hydroafvaltank is geïnstalleerd. Suma (de belasting van de Raad) is ong. 350 ? per jaar. Er zijn geen communautaire prijzen. Voor meer informatie tevreden om Sandra te contacteren over .

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Dolores" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 03150
Plaats: Dolores
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Orihuela-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: