3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Torrevieja Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 232.626 | USD $ 299.920

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 129 m Oppervlakte grond: 194 m
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 7/9/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
New Life Property Spain
Colby Hasker
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ruime nieuw bouwt villa voor verkoop in Dolores met 2 of 3 slaapkamers. De meeste huizen hebben een ruime garage waar de verbinding voor de wasmachine is. Wegens het innovatieve ontwerp en de richtlijn is er heel wat natuurlijk licht. De percelen variëren van 194m2 aan 346.5m2. Alle eigenschappen hebben hun eigen tuin met privé pool. De villa's worden gebouwd op een stil harmonisch milieu met vele parken en groene gebieden voor het lopen.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Torrevieja" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Torrevieja
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 129 m
Oppervlakte grond: 194 m
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: