4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop La Romana Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

€ 175.000 | £ 148.575 | USD $ 191.555

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 200 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Spain Property Shop
Alina Iurascu
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Mooi die huis in de stad in La Romana wordt gevestigd. Het huis heeft 200 m2. Binnen, kunt u een brede zaal vinden die van bij het begin van het huis naar het terras gaat. Aan de kanten van de zaal zijn de slaapkamers, een totaal van 4 slaapkamers. Aan het eind van de zaal is de keuken, een leven-dineert ruimte met open haard, en de badkamers. Het wordt gevestigd op een stil gebied en in het centrum van de stad.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: La Romana
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: