4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop La Romana Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

€ 229.000 | £ 194.421 | USD $ 250.663

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 150 m2Oppervlakte grond: 3500 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Spain Property Shop
Alina Iurascu
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Grote villa in La Romana, met een volledig geschermd perceel van 3.500m2. Het perceel is op twee niveaus, met het volledige woon en vrije tijdsgebied die op het hoogste niveau blijven, en op het lagere niveau, een behandeld parkeren met capaciteit voor verscheidene voertuigen en een garage. Wij hebben toegang tot het perceel door een automatische deur en in de voorzijde van het huis vinden wij een gebied dat een fantastische tuin met parkeerplaats kan worden. Wij hebben toegang tot het huis dat van 200m2 door een glasportiek aan een ruimte als speelplaats, een woonkamer, een grote keuken met toegangsdeur aan de rug van het huis, een grote gang met ingebouwde die momenteel garderobe momenteel wordt gebruikt als galerij wordt gebruikt en voorraadkast, een hoofdslaapkamer met privé terras, een kleedkamer (die gemakkelijk in een vierde slaapkamer) kan worden omgezet en een badkamers met douche, twee dubbele slaapkamers en een badkamers met bad en douche. Van de buitenkant, geven sommige treden toegang tot een terras die fantastische meningen van de vallei en de bergen verstrekken. Van de rug van het huis vinden wij een groot bedekt gebied, een bergruimte, en het poolgebied met een pool van?? 7x5 met een bar en een barbecuegebied met solarium. Het heeft dubbele verglaasde vensters, klamboes en bars op alle deuren en vensters, 4 airconditioningseenheden met koude/hete pomp, buitenlichten door het huis, het water en de elektriciteit, plus een reservoir.
Barbecue
Aircondition, Gespleten systeem
Parkeren, Garage
Privé pool,
Opslag
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: La Romana
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte grond: 3500 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: