3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Punta Prima Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs
£ 120.665 | USD $ 155.512

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 73 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 1/28/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Spain Property Shop
Alina Iurascu
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
This attractive East facing townhouse with sea view is situated near the popular area of Punta Prima and comprises 3 bedrooms, 2 fully refurbished bathrooms, separate kitchen and living / dining room with a log fire for those winter nights. There are great sea views and the back patio and garden backs onto the community pool with children's section. The bedrooms all come with built in double wardrobes and have all been refurbished and the property offers lots of storage, plenty of parking to the front, a communal grass area and comes fully furnished.
Pool, Private

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Punta Prima" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Punta Prima
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 73 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: