4 Slaapkamers Boerderijen te koop Beziers Herault Languedoc-Roussillon Frankrijk

Prijs
£ 191.450 | USD $ 246.832

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Boerderijen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 0

Geactualiseerd: 2/20/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
SARL Freddy Rueda
Freddy Rueda
Ligging: France
Talen: Engels,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Volledig vernieuwde vroegere wijnschuur met 121 m2 die leefruimte zitkamer/woonkamer/uitgeruste keuken, 3 tot 4 slaapkamers, 2 bad/toiletten, grote mezzanine, nutsruimte, garage/workshop aanbieden plus een prettig zonnig terras van 14 m2 met mooie meningen! Charmant, comfortabel en prettig huis! De eigenschappen van het bezit: De onmiddellijk bewoonbare Verminderde Details van het Bezit van de prijsStad/stad/dorps van het centrumHuis: Het dorp van Nice beroemd voor het bedraagt truffels (met weinig kruidenierswinkel/bakkerij), 5 minuten van Assignan (mooi en atypisch gekleurd dorp met severalsbars, restaurants:), 10 minuten van heilige-Chinian (beroemd voor het is de wijn en genoemd aangezien één van het wenselijkst om in Frankrijk te leven), 35 minuten van Beziers en 40 minuten van het strand! Volledig vernieuwde vroegere wijnschuur met 121 m2 die leefruimte zitkamer/woonkamer/uitgeruste keuken, 3 tot 4 slaapkamers, 2 bad/toiletten, grote mezzanine, nutsruimte, garage/workshop aanbieden plus een prettig zonnig terras van 14 m2 met mooie meningen! Charmant, comfortabel en prettig huis! Grond (straat, -1) = Slaapkamer van 9.25 m2 + nutsruimte van 4.25 die m2 (in de oude wijntank worden gebouwd, zeer originele) + badkamers van 4.25 m2 (bassin, van WC, van het bad en van de handdoek droger) + mooie slaapkamer van 16 m2 met blootgestelde stralen en steenmuren + garage/workshop van 25 m2. Grond = Ingang op een prettige zitkamer/een woonkamer/een uitgeruste keuken van 45 m2 (het kooktoestel van het pianogas, kap, dubbele gootsteen, aardige opmaker, lagere eenheden) met houten branderfornuis in zitkamer en glijdende vensters aan het terras + slaapkamer van 10 m2 met een Engels reekstoilet van 3 m2 (bassin, grote walk-in douche, handdoekdroger en WC) plus een toegang tot het terras door vensters te glijden + prettig zonnig terras van 14 m2 met mooie meningen. eerste = Ruime mezzanine van 27 m2 (vele mogelijkheden: slaapkamers, bureau, spelenruimte:). Buitenkant = het prettige zonnige terras van A van 14 m2 met mooie meningen. Supplementen = Houten parketvloer en betegelde vloer + het elektrische verwarmen en houten brandend fornuis + dubbele verglazing + mogelijkheid om meubilair te bespreken + blootgesteld stralen en steenmuren + dak in goede voorwaarde en zeer goede isolatie + jaarlijkse landbelasting van 800 €. Prijs = 249.000 € (Veel charme en comfortabel) De prijzen zijn inclusief van agentenprijzen (door de verkopers worden betaald die). De prijzen van notaire moeten op bovenkant aan het daadwerkelijke officiële tarief worden betaald.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Beziers" Frankrijk

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 34500
Plaats: Beziers
Regio: Languedoc-Roussillon
Subregio/gebied: Herault
Land: Frankrijk
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: