2 Slaapkamers Flats te koop Liverpool Liverpool Merseyside UK

Prijs

€ 173.275 | £ 147.110 | USD $ 189.667

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw

Geactualiseerd: 5/22/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
Sand Royale
Jack Lee
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het bezit kenmerkt Prijzen van verzekerde terugkeer £109,950 7% 1 jaar Liverpool Één ? 0.1 mijlen Ideale plaats voor jonge beroeps James Street Station ? 0.2 mijlen van A de selectie van zowel de beschrijving van het één als twee slaapkamersBezit wij het genoegen hebben om de lancering van het Huis van het Noorden aan te kondigen, een high-end woondieontwikkeling in het hart van de stadscentrum van Liverpool wordt gevestigd. Het Huis van het noorden is een omzetting van een commercieel bezit in 43 luxe één en flats met twee slaapkamers. De flats zullen van ruime het leven gebieden, hoge specificatieinrichtingen en dichte nabijheid aan de sleutel van Liverpool het winkelen en culturele districten profiteren. De ontwikkeling vertegenwoordigt een opmerkelijke kopen-aan-gelaten investeringskans. De plaats en het flatontwerp zijn volkomen geschikt om de hoge eisen van de lokale huurmarkt te ontmoeten. De goed benoemde aanpassing en de sleutelpositie van de ontwikkeling zullen populariteit verzekeren. De investeerders die bij het Huis van het Noorden kopen zullen van een 7% netto die huurterugkeer profiteren 1 jaar wordt gewaarborgd. Het huis van het Noorden van de Plaats is gesitueerd binnen het commerciële district van Liverpool en biedt geschikte toegang tot kleinhandels van Liverpool zeer belangrijke en vrije tijdsbestemmingen samen met aan de primaire het vervoerverbindingen van de stad. De plaats maakt de ontwikkeling voor moderne urbanite perfect. De ontwikkeling is een één minieme gang vanaf Liverpool Één, het kleinhandels van de stad populairste en vrije tijdsgebied dat meer dan 28 miljoen bezoekers per jaar ziet en is naar huis aan de belangrijke detailhandelaars van de stad en de vrije tijdscomplexen. De Flats van de Flat op aanbieding bij het Huis van het Noorden zijn zorgvuldig ontworpen om comfortabele en ruime huizen voor huurders te maken. Hard-wearing materialen zijn geselecteerd om levensduur en laag onderhoud aan ingezetenen en eigenaars te leveren. Elke flat komt met een volledig gepaste keuken die inlcudes een koelkastdiepvriezer, een geïntegreerde wasmachine, kooktoestel, haardplaat en trekkerventilator. De lokale privé gehuurde markt bestaat hoofdzakelijk uit jonge beroeps en studenten die kwaliteitsaanpassing zoeken die het inkomenspotentieel van deze flats aantrekkelijk maken zeer.
Opmerkingen:
Luchthaven: Airport, 5 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Liverpool" UK

Voorzieningen:
Adres: Liverpool
Postcode: L2
Plaats: Liverpool
Regio: Merseyside
Subregio/gebied: Liverpool
Land: UK
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: