3 Slaapkamers Vastgoed te koop London London UK

Prijs

€ 475.178 | £ 403.426 | USD $ 520.130

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/5/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Black Tie Property
Lee Dickens
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Stelt dicht op, Londen
3 slaapkamer medio terrasvormig huis voor verkoop
Het Bezit van de avondkleding is trots om dit huis van het 3 slaapkamerterras in Nieuwe Southgate voor te stellen. Het bezit schept 3 ruime slaapkamers op de parterres samen met een goede met maat familiebadkamers op. Op de benedenverdieping hebt u een ruime woonkamer samen met een afzonderlijke keuken. Het leiden van de keuken u heeft de tuin die een zeer aardige en stille ruimte is. Aan de voorzijde van het bezit hebt u een garage met een elektrische deur die goed voor 1 auto ook een oprijlaan grote genoeg wordt gerangschikt om 1 voertuig te passen. Er is een kans om de garage in een afzonderlijke slaapkamer/een ontvangstruimte om te zetten onderworpen aan planning.
OPENDEURDAG… De OPENDEURDAG van de ZATERDAG ZATERDAG 22 APRIL .....
Het Bezit van de avondkleding is trots om dit huis van het 3 slaapkamerterras in Nieuwe Southgate voor te stellen.
Het bezit schept 3 ruime slaapkamers op de parterres samen met een goede met maat familiebadkamers op.
Op de benedenverdieping hebt u een ruime woonkamer samen met een afzonderlijke keuken. Het leiden van de keuken u heeft de tuin die een zeer aardige en stille ruimte is.
Aan de voorzijde van het bezit hebt u een garage met een elektrische deur die goed voor 1 auto ook een oprijlaan grote genoeg wordt gerangschikt om 1 voertuig te passen. Er is een kans om de garage in een afzonderlijke slaapkamer/een ontvangstruimte om te zetten onderworpen aan planning.
Keukens: 1
De leeftijd van het bezit: Gespecificeerd niet
7
Verkoop £425,000
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "London" UK

Voorzieningen:
Adres: Marshalls Close, London
Postcode: London
Plaats: London
Regio: London
Subregio/gebied:
Land: UK
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: