2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Central-Crete Rethymnon-Spili Crete Griekenland

Prijs

€ 119.280 | £ 101.269 | USD $ 130.564

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 72 (m2) Oppervlakte grond: 250 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/29/2011
Avatar
Eigenaar / manager:
Cretanagora
 
Ligging: Greece
Talen: Engels,Greek
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonAgent/Owner

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:
Het Christina type maakte los huizen in de afbeeldingen zijn verkocht. Zelfde of gelijkaardige één kan voor u op een van de mooie open plots wij bezitten in een onbeschadigd deel van centraal Kreta gebouwd worden, nabij Spili, een korte rit van mooie zuid-kuststranden. Het huis kan ook op een grotere plot gebouwd worden (zie onze plots te koop) – prijst verkrijgbaar op verzoek. Grotere versies van het huis kunnen ook, b.v. 75 sq.m gebouwd worden. huis op 300 sq.m. plot voor €125,000 of 80 sq.m. huis op 300 sq.m. plot voor €131,200. Prijzen verkrijgbaar op verzoek voor grotere plots. Deze twee-verdieping maakten huizen zijn gepland tweevoudig gebruik los en besta uit beneden: opening-planlevenden kamer/keuken, 2 slaapkamers of 1 slaapkamer en grotere levendenkamer, 1 badkamer, buitenste trap die tot bovenverdieping leidt: 1 slaapkamer, 1 badkamer, keukentje en een grote veranda. De bovenverdieping zou een studiokamer met badkamer kunnen zijn. De prijs hangt van de gekozen plot af en omvat land en huis met keukenkasten, slaapkamerkleerkasten, helemaal uitgeruste badkamers, lucht-bepalend/verwarmene eenheden, in vloertegels, keuken en badkamermuurtegels, witte aluminium deuren en dubbel-verglaasd ramen met vliegschermen en keuze van open haard of hout-verbrandt fornuis. Alle buitenste muren zijn geïsoleerd. Andere isolaties en centraleverwarming zijn facultatief extra. Wezen van-plan geeft aan u de kans om uw eigen kleurplannen, tegels, verfraaiingen, zelfs veranderingen naar het oorspronkelijke plan, indien geschikt te kiezen. Zij zijn hoge kwaliteit, sterk, huizen met dieptepuntlopenkosten, die geschikt zijn voor het leven van jaar rondom. Alle onze plots hebben prachtige panoramische overzichten, die nooit kunnen geblokkeerd worden.
Opmerkingen:
Luchthaven: Heraklion, 70 km | Chania, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Central-Crete" Griekenland

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Central-Crete
Regio: Crete
Subregio/gebied: Rethymnon-Spili
Land: Griekenland
Main Features:
Oppervlakte: 72 (m2)
Oppervlakte grond: 250 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi: