2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Limnes Lasithi Crete Griekenland

Prijs
£ 106.125 | USD $ 136.825

Slaapkamers: 2
Badkamers: , Doucheruimtes: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 90 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 7/11/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
CRETAN RESIDENCES
Wanda Kobylewicz
Ligging: Greece
Talen: Engels,Frans,Greek, Polish, Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
NOW ONDER AANBIEDING - een aantrekkelijk vernieuwd oud die steenhuis in het traditionele dorp van Limnes, Oost-Kreta wordt gevestigd. Het bezit heeft het charmeren voorkomt met inbegrip van blootgesteld metselwerk, steenboog en werkende open haard. Er is een AC/warm luchteenheid in de belangrijkste slaapkamer en het loodgieterswerk is op zijn plaats voor de installatie van centrale verwarming door een nieuwe eigenaar. De aanpassing bestaat uit… Grote open planwoonkamer/eetkamer en gepaste keuken. Klein slaapkamer/bureau/studie. De ruimte van de douche met walk-in douche, wasbassin en WC. In een nis gezet opslaggebied. Van de kleine slaapkamer houten stappen aan het hoogste niveau… Hoofd slaapkamer met houten gewelfd plafond en houten vloer. Deuren aan terras. De totale grootte van het bezit is ong. 90m2. De toegang en het parkeren van de weg zijn langs dicht. Limnes is een populair traditioneel Kretenzisch dorp dicht bij de Nationale weg, ong. 4kms van de drukke stad van Neapolis en binnen 10kms van de kosmopolitische toevluchtstad van Agios Nikolaos. Gevestigd in het bassin van de vallei Limnes, heeft het het voordeel om met gemakkelijke toegang vlak te zijn. Er zijn verscheidene kleine winkels, tavernas en kafeneons in het dorp. De aantrekkelijke lokale stranden zijn binnen een minieme aandrijving 10 terwijl de internationale luchthaven in Heraklion binnen een minieme aandrijving 40 is. Gelieve te merken op dat alle metingen en afstanden als slechts gids benaderend en voorgenomen zijn.
Opmerkingen:
Luchthaven: Heraklion, Crete, 50 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limnes" Griekenland

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limnes
Regio: Crete
Subregio/gebied: Lasithi
Land: Griekenland
Main Features:
Oppervlakte: 90 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: