2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Limnes Lasithi Crete Griekenland

Prijs
£ 77.259 | USD $ 99.609

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1, Doucheruimtes: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 90 (m2) Oppervlakte grond: 130 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/7/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
CRETAN RESIDENCES
Wanda Kobylewicz
Ligging: Greece
Talen: Engels,Frans,Greek
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Een oud steenhuis situeerde op de rand van het dorp nog binnen enkele minuten gang van het dorpmidden. Het eigendom is gerenoveerd in recente jaren en houdt een geweldige zin van teken met blootgesteld steenwerk en houtene plafonds vast. Het huis fuseert ook moderne kenmerken inclusief zonnewaterverwarming, telefoon en internetaansluitingen en SATELLIETTELEVISIE. Het eigendom is geschikt op 2 niveaus en omvat op de hogere niveaus... Levendenkamer met houtene boge plafond en hout brengt van de wijs. Deur naar terras. Moderne gepaste keuken met toestellen. Badkamer. Houtene stappen van de levende kamerleiding beneden naar de lagere niveaus... Zittingskamer (of slaapkamer) met hout dat fornuis verbrandt, blootgestelde houten straalde plafond en oorspronkelijke dubbele houtene deuren naar binnenhof. Slaapkamer met open haard. Office/kleedkamer met gepaste kleerkasten. Douch kamer. Van het binnenhof aan de lagere niveaus is toegang tot een grote kamer gebruikte momenteel als een atelier. Dit kan heel gemakkelijk in een gastkamer bekeerd worden. Te plomberen is in plaats voor de installatie van een douche en WC. Buiten... Op de hogere niveaus is een privégated ingang naar het grote terras. Op de lagere niveaus is een privégated ingang naar het binnenhof. De totale afmeting van het eigendom is geschat 90m2. De totale afmeting van de plot is geschat 130m2. Het eigendom wordt verkocht witte goederen en de meeste onderdelen van meubilair te omvatten. Schildert is een populair traditioneel Kretenzisch dorp dicht bij de Nationale weg, geschate 4kms van de drukke stad van Neapolis en binnen 10kms van de kosmopolitische toevluchtsstad van Opgelden Nikolaos. Er zijn enkele kleine winkels, taveernen en kafeneons in het dorp. Aantrekkelijke plaatselijke stranden zijn binnen een rit van 10 minuten.
Opmerkingen:
Luchthaven: Heraklion, Crete, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limnes" Griekenland

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limnes
Regio: Crete
Subregio/gebied: Lasithi
Land: Griekenland
Main Features:
Oppervlakte: 90 (m2)
Oppervlakte grond: 130 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser:
Wasmachine: done
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: