Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Labinci Croatia EN Immobiliers à Vendre Labinci Istria FR Inmueble a la venta Labinci Istria ES Immobilien zum Verkauf Labinci Istria DE Immobiliari in Venditap Labinci Istria IT Immobiliën te koop Labinci Istria NL Imoveis venda Labinci Istria PT дома Продажа недвижимости Labinci Istria RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Labinci, Kroatië

£161.674 GBP | $206.242 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 1
Oppervlakte: 280 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Locatie: Croatia
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/27/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Labinci, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling:
Lab108 Labinci
Wij worden behaagd dit fantastische wezenlijke steendorphuis voor renovatie in het populaire dorp van Labinci/Santa Domenica voor te stellen.
Toen dit huis oorspronkelijk gebouwd werd, was het voor een van de rijkste mensen in het dorp. Kijk naar de kraagsteen onder het dak en de detailleren rond de ramen. Enkel rijke mensen zouden deze kunnen zich veroorloven. Zo met zulke huizen aan de tijd, zullen de dieren bijgehouden zijn op de benedenverdieping, met de ontvangstkamers op de eerste verdieping, had toegang tot door een massieve uiterlijke steentrap. De slaapkamers zouden op de hoogste verdieping geweest zijn.
Het huis is voor renovatie. Het heeft reeds een nieuw dak, gutters en concrete verdiepingen, zodat het zware werk reeds gedaan is. De benedenverdieping heeft overvloedige kamer voor een grote garage, beveilig bootopslag en algemene opslag. De twee bovenverdiepingen hebben nieuwe concrete verdiepingen en zijn momenteel open plan, dat toestaat dat de purchasor hen naar keuze te beschrijven. Er is overvloedige kamer voor zes slaapkamers. Er is kamer in de achtertuin voor een poel.
Het dorp, samen met zijn verbonden dorp van Kastelir, heeft een veelomvattende keuze van faciliteiten, inclusief Verstuur Office, kruidenierszaken, vishandelaar, bars en restaurants.
Stranden zijn 15mins weg, zoals de hoofd toeristische toevlucht van Porec is, met zijn C6th Euphrasian Basiliek, talrijke bars, restaurants en nachtclubs. De bekende heuvelsteden van Grosnjan, met zijn Jazz Festival en Motovun, met zijn filmfestival, zijn 20mins weg.
Labinci is gemakkelijk toegankelijk van het Visnjan verbindingspunt op de Ypsilon, 5mins weg, die tot zowel de Trieste en Pula luchthavens leidt, beide Ryanair. Pula wordt ook door Noor, Thomson en Aer Lingus in de zomer gediend.
Prijs: Eur 189.000 (onderwerp om samen te trekken) Kns
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Labinci" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Labinci
Regio: Istrië
Provincie: Kastelir-Labinci
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 280 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Labinci | Labinci Verminderd Vastgoed | Labinci Luxe Vastgoed | Labinci Goedkoop Vastgoed | Labinci Huizen-Villa te koop | Labinci Huizen-Villa Zwembad te koop