6 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Tinjan Istria Kroatië

Prijs
£ 1.034.640 | USD $ 1.333.440

Slaapkamers: 6
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 700m2 Oppervlakte grond: 4159m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Tinj103 Tinjan
De oude molen aan Tinjan was eenmaal het brandpunt van het dorp. Apart van de molen, die nog steeds alle zijn historische uitrusting in werkende bestelling heeft, op de benedenverdieping, dit was ook de chirurgie van de dokter. Op de eerste verdieping is er bijna 350m2 van levende accomodation, die zou kunnen zijn herschik de noden van de koper aan te passen. Er is ook een kleine kelder en 180m2 van zolderkamer.
Het gebouw, dat van steen en tegel is, is in de Italiaanse stijl en is vertolkt. Het is gezet in een groot ommuurde tuin.
Buitenkant is een bereik van bijgebouwen en een borstbeneren. Er is een totaal van 4159m2, iedereen waarvan land bouwt.
Tinjan is een aangenaam dorp met enkele winkels en een mooi restaurant die het hogere einde van de Lim vallei overzien. Het bevindt zich op de hoofdweg die Porec deelneemt, 20mins weg, bekend voor zijn UNESCO beschermde Euphrasian Basiliek evenals zijn groot aantalvakantiefaciliteiten en de provinciestad van Pazin, met zijn jul verne verenigingen. Het eigendom is op de oorspronkelijke hoofdweg, hoewel verkeer nu langs de ringwegweg gaat, zodat de oude weg nu veel kalm is.
Toegang is bijzonder gemakkelijk tijdens de zomer als het Baderna verbindingspunt op de snelle weg die Pula en Trieste (beide Ryanair) verbindt is enkel 40mins van Pula Luchthaven waarin Ryanair (Stanstead), FlyGlobespan (Edinburgh), Noorse Luchtbus (Oslo), Duitse Vleugels, Echt, Wizzair, Tuifly, Thomsonfly en enkele Russische bedieningslieden alle vliegen en Trieste waarin Ryanair (Stanstead) alle jaar rondom vlieg. Deze jaarRyanair zal Birmingham Trieste vluchten ook vliegen.
Prijs: Eur1,200,000, onderwerp om samen te trekken (Kn )
Il vecchio mulino een Tinjano tijdperk una volta il centro di tutta la vita valleitje villagio.een parte Al mulino che e ancora funzionante, questo tijdperk anche l ufficio del dottore del paese.Al primo piano ci sono cca350m2 di spazio vivente, che puo essere rinnovato seguendi ik gusti del compratore.
La casa e di pietra e in overstap italiano, si trova in Vn grande giardino circondato da mura alte.La grandezza della proprieta e di 4159m2,della quale tutto terreno abilitato per costruzione.
Tinjan e u piccholo villagio che si affacia Al canale di Lim.Nell villagio potete trovare tutti ik contenuti neceserii (fantastische marcet, diversi ristoranti, bar, posta, banca...) Si trova sulla strada principale,20min la dividono da Parenzo e Pisino.Ricentemente e stata costruita una nuova strada, per portare piu pas agli abitanmti di Tinjano.
Si trova een 40min dal aeroporto di Pola,45min dal aeroporto di Trieste.
Prezzo: Eur 1.200,000,conformi Al contratto
Stari mlin u Tinjanu je nekada bio srediste zbivanja u idilicnom mjestascu Tinjan.Osim mlina, u prizemlju kuce z.o. nekada nalazila ik ordinacija mjesnog doktora.Na prvom katu ima 350m2,koji buduci vlasnik ima priliku urediti prema vlastito nahodenju ik potrebama.
Kuca, od kamena ik cigla, sagradena je u talijanskom stilu.Nalazi z.o. u prostranom dvoristu okruzenom visokim zidovima.Rijeè je o ukupno 4159m2 gradevinskog zemljista-prava prilika!
Tinjan je malo idilièno mjesto u kojem mozete naci sve potrebne sadrzaje(restorani,barovi,posta,banka...) Udaljen je 20min od Poreèa ik Pazina.Nalazi z.o. na glavnoj cesti, koja z.o. sada manje koristi posto je sagraden istarski ipsilon, omroepinstallatie cete moci uzivati u miru.
40min Tinjan dijeli od pulskog aerodroma, 45 min od Trsta.
Cijena: Eur 1.200,000
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Tinjan" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tinjan
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 700m2
Oppervlakte grond: 4159m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: