Villa-Huizen te koop D.Baredine Istria Kroatië

Prijs
£ 80.185 | USD $ 103.342

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 118m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Bar322 Buje Baredine
Wij worden behaagd dit oude steenhuis in het dorp van Baredine aan te bieden. Er zijn twee aangrenzende delen, een drie legendarisch en de andere twee legendarisch, hoewel de oorspronkelijke roofline voor het tweede deel hoger was en een dakterras zou daar kunnen gebouwd worden. De steen is vertolkt en er zijn steendeur en raamomlijstingen.
Er zijn goede zeeoverzichten van de ramen en enig dakterras zou buitengewone overzichten hebben.
Binnenkant is een brede steentrap die op van de gevlagde steen leidt grondt vloer naar de eerste verdieping.
Het gehucht heeft een aantalsteenhuizen, één waarvan reeds is van een Britse familie.
Er is een volledig assortiment van bars, restaurants, banken en winkelt tien minuten weg in de grootste heuvelstad van Buje.
Jaar rondom heb toegang tot is verkrijgbaar van Trieste (Ryanair) onder een uur weg en zomertoegang door Pula, rond de zelfde keer, waarin Kroatië, Ryanair, Germanwings, Noorse Luchtbus Lucht, Echt, Thomson en vele charterbedieningslieden vliegen.
Prijs: Eur93,000, onderwerp om samen te trekken (Kns 671.300)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "D.Baredine" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: D.Baredine
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 118m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: