4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Crklada Istria Kroatië

Prijs
£ 112.086 | USD $ 144.456

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3 + Guest WC
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 200m2 Oppervlakte grond: 998m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/16/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij zijn bijzonder trots dit uitmuntende voorbeeld van het pas gebouwd Istrian steenhuizen aan te bieden die onze klanten en de huurbureaus bevallen schreeuwen voor, in het hart van het populairste gebied van noordelijke Istria.
Deze volgt de lijn van de helling in een mooie manier, omhelst de helling. Het heeft vier slaapkamers, een ondergrondse garage en de meest verbazingwekkend overzichten over het gebied verwezen naar ruim als de Nieuwe Toscanië.
Het huis wordt roh-bau, voor de purchasor aangeboden om naar hun eigen smaak te vervolledigen.
Dit is het gebied van heuveltopsteden, wijngaardenolijfboomgaarden en truffels, met het filmfestival aan Motovun en het jazzfestival aan Grosnjan, beide enkel 10mins weg en waar er een zowel nieuwe golfcursus als een nieuwe poloclub zijn gepland te worden. Dit is waar ernstige investeerders reeds hun teken hebben gemaakt.
Toegang is gemakkelijk of per vliegtuig Kroatië, Ryanair, Germanwings, Tuifly, Echte, Noorse Luchtbus in Pula tijdens de zomer, Ryanair en anderen aanwezig naar Trieste alle jaar rondom of indien u een privévliegtuig hebt, in Portoroz of Vrsar.
Prijs: Eur 130.000, (onderwerp 962.000 om samen te trekken Kn;)
Crk101-Crklada
Vi offriamo questo eccelente progetto, una bellissima casa, molto interessante per tutti clienti e molto interessante per le agenzie inquanto molto affitabile.
Situata nel cuore del istria, questa casa ha 4 camere, garage, piscina, bbq in pietra, magnifica uitzicht sulle colline, vigni...kom e essere in Toscana.Avete l opportunita di visitare il famoso filmfestival een Motovun, e le notti jazz een Grisignano-assolutamente da niet-perdere e een solo 10 min dalla casa! In zoekengebied si stanno svilupandi ik proggeti per Vn nuovo campo da golf e polo.
Raggiungerli e oppervlakkig, dal aeroporto di Trieste o Pola o forse oplichterij Vn aereo privato een Portoros.
Il prezzo e per casa in roh-bau.
Prezzo: (Eur 962.000 130.000 Kn;)
Crk101-Crklada
Jos jedan u nizu interesantnih posjeda iz nase ponude, mnoge agencije za iznajmljivanje z.o. otimaju oko ove prekrasne gemene smjestene u srcu sjeverne Istre.
Sastoji z.o. od 4 spavace sobe, bbq od kamena, garaze, bazena, een prekrasan pogled koji z.o. pruza iz ove gemene preko brezuljaka ik vinograda daje Vam osjecaj kao da z.o. nalazite u Toskani.Ne smijete propustiti filmfestival u Motovunu ili jazz noci u Grosnjanu.
Poznati restoran Zigante je samo 15 min udaljen.
Navedena cijena je za kucu u roh bau fazi.
Cijena: Eur 130.000 (962.000 Kn)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Crklada" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Crklada
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 200m2
Oppervlakte grond: 998m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: