4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Kaldanija Istria Kroatië

Prijs
£ 399.030 | USD $ 514.462

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 197.44m2 Oppervlakte grond: 605m2
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Kal101 Kaldanija
Wij worden behaagd deze 4 bedroomed, iedereen in-suite aan te bieden, conditioneerde lucht, verwarmde centraal nieuw huis met zeeoverzicht en poel nabij naar de Sloveense grens.
Er zijn panoramische overzichten van de heuvelstad van Buje waar er een volledig assortiment van faciliteiten is. Het huis loopt afstand van een restaurant, grote supermarkt en bar.
De villa komt voor plaatselijk Istrian steen op de levende kamer en terras ommuurt.de levende kamer heeft een traditionele steen open haard. Er is een slaapkamer op de benedenverdieping en drie verdere slaapkamerbovenverdieping, twee waarvan tot balkons leidt. Alle slaapkamers hebben badkamers. De villa zal uitgerust worden met ZAT en terrestial tv aansluitingen, telefoon/internetaansluitingen en een alarmsysteem. Buitenkant is een zwemmende poel, landscaped tuinen, bedekkene pergolas de twee parkerende ruimtes en automatische vervaardigd ijzeren poorten in de ommuurde omtrek.
Kaldanija is 45mins van Trieste luchthaven (Ryanair alle jaar rondom) en een uur van Pula waarin Kroatië, Ryanair, Germanwings, Noorse Luchtbus Lucht, Echt, Thomson en vele charterbedieningslieden vliegen tijdens de zomer.Ljubljana is enkel 90mins weg. De fantastische Istrian heuvelsteden van Grosnjan en Motovun zijn slechts 15 en 20mins respectief.
Prijs: Eur470,000, onderwerp om samen te trekken (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kaldanija" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kaldanija
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 197.44m2
Oppervlakte grond: 605m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: