2 Slaapkamers Flats te koop Porec Istria Kroatië

Prijs
£ 152.820 | USD $ 197.028

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1,5
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 85
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit is in een gevestigd residentieel gebied van Porec en loopt afstand naar het hoofdwinkelcentrum in Porec.
Appartement heeft open plankeuken die gebied, grote levendenkamer met balkon en mooi zeeoverzicht, dineert aandurft zuid. Twee slaapkamers hebben toegang tot nog een terras, overziene groen gebied met speelplaats. Er is een badkamer, een gasttoilet en 8m2 opslagkamer. Aan benedenverdieping is nog een opslag en een parkerende ruimte is van dit appartement.
Het Appartement moet verfrist worden. Het is reeds door de toeristische autoriteiten gecategoriseerd zoals drie sterren en klaar voor het laten ontsnappen is.
Porec is gemakkelijk toegankelijk van vele delen van Europa met regelmatige vluchten aanwezig naar Trieste en Pula. Er is een reusachtig bereik van activiteiten verkrijgbaar en een grote assortiment van bars, restaurants en culturele faciliteiten, bijzonder in de oude stad waar de UNESCO Euphrasian Basiliek beschermde is.
Prijs: Eur 180.000 (Kn 1.314,000), onderwerp om samen te trekken
Por150 - Porec
Questo apartamento si trova vicino Al centro di Parenzo, una delle destinazioni turistice piu importanti del Istria.L apartamento é composto da schuldige camere da letto oplichterij usita sull terazzo, Vn bagno, cucina, terazzo, Vn grande soggiorno e ripostiglio.Ha anche Vn parcheggio. Lápartamento e een soli 400m dal merrie e da tutte le meraviglie che Parenzo ha da offrire.é stato anche categorizzato oplichterij tre stelle ed si puo immediatamente affitare.
Distanze: Da Pola 30min,40min da Trieste.
Prezzo: (Eur 180.000 Kn;)
Por150 - Porec
Stan z.o. nalazi u neposrednoj blizini winkelend velikog centra u Porecu. Sastoji z.o. od kuhinje ik blagovaone, 2 spavace sobe koje imaju izlaz na terasu, velikog dnevnog boravka sa jos jednom terasom ik pogledom na meer, ik spremista.Stanu pripada jedno parkirno mjesto.Kategorizacija je izvrsena, rankiran je kao 3 zvijezdice, te z.o. moze izdavati tijeko cijele sezone.
Cijena: (Eur 180.000 Kn;)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Porec" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Porec
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 85
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: