3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ferenci Istria Kroatië

Prijs
£ 258.229 | USD $ 332.804

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 230m2 Oppervlakte grond: 700m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Fer101 Ferenci - Stanisi
Wij worden behaagd dit heel aantrekkelijk gerenoveerde aan te bieden richtte helemaal 3 bedroomed centraal verwarmde steenhuis met poel in een kalm gehucht nog met gemakkelijke toegang tot de zee en alle faciliteiten in.
Het huis werd volledig 3 jaren geleden door de architecteigenaar herbouwd, toen wij het oorspronkelijk verkochten.
Op de benedenverdieping is een grote rustieke keuken die helemaal met kookplaat, oven, koelkast, diepvries, is uitgerust is gewassen bewerk en afwasmachine. Er is een grote eettafel en overvloed van werk hoogste gebieden voor het klaarmaken van salades voor de barbeque. Er is een groot gezellig metselde traditioneel zittene kamer vervolledigt met een mooi open haardvuur. Het heeft twee grote ledercanapés - één waarvan een sofabed is dat kan leveren slapene schikking voor 2 mensen. Natuurlijk zijn er tv en video. De benedenverdieping heeft ook een wc en doucheeenheid, nuttig wanneer van de poel binnenkomt, waarnaast een bedekt is dat zuid zonbadengebied aandurft. Er is ook een pergola voor Al fresco die in de schaduwen dineert.
Op de eerste verdieping zijn twee goede grote slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers leidt uit aan naar de baladur.
De hoofdslaapkamer is op de tweede verdieping, waar er nog een badkamer is.
Ondanks het zijn in een kalm gehucht is er een goed traditioneel Istrian restaurant enkel 2mins weg evenals een van de beste slagers in het district. Verdere winkels zijn aan Vizinada of Visnjan en de zee aan Porec, de bezigste toevlucht in Istria, is enkel een 15min rit, waar er een veelomvattend bereik van toeristische faciliteiten is.
Indien u voor een investering het eigendom gemakkelijk kijkt is uit gehuurd en heeft een goede huurgeschiedenis. Het eigendom is met het voordeel van een huurvergunning gecategoriseerd en is gekomen.
Ferenci is gemakkelijk toegankelijk over het Visnjan verbindingspunt op de Ypsilon van Pula luchthaven, onder een uur weg, waarin Ryanair (Stanstead), Noorse Luchtbus (Oslo), Duitse Vleugels, Wizzair, Tuifly, Thomsonfly en enkele Russische bedieningslieden alle vliegen tijdens de zomer en Trieste waarin Ryanair (Stanstead) alle jaar rondom vlieg. Ryanair kom ook per vliegtuig naar Trieste van Birmingham dit jaar aan.
Prijs: Eur299,500, onderwerp om samen te trekken (Kns2,233,225)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Ferenci" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ferenci
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 230m2
Oppervlakte grond: 700m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: