Flats te koop Porec Istria Kroatië

Prijs

€ 440.000 | £ 373.560 | USD $ 481.624

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 267m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 12/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:
PorC107 Porec - Naselje Bolnica
Wij worden behaagd deze redelijk geprijsde investeringsgelegenheid in een goed verhurend gebied van Porec aan te bieden, bevattene 5 ingerichte appartementen.
De gebouw concists van 5 helemaal ingerichte onafhankelijke appartementen, vervolledig met alle linnen maak klaar te laten ontsnappen. Het gebouw is centraal geconditioneerd verwarmd en is gelucht.
Op de benedenverdieping is de inganghal en verwarmingskamer. Er is ook een appartement van 32.73m2 en één van 37.39m2
Op de eerste verdieping is een appartement van 65.29m2
Op de tweede verdieping is een appartement van 56.60m2
In de mansarda is een appartement van 54.14m2
Het appartement is goed in een kalm residentieel gebied binnen het lopen van afstand van LaKop, het het hoofdwinkelcentrum van stad opgespoord en zal uit vlot tijdens het seizoen huren.
Porec is het bezigste van alle Kroatische toevluchten en de plaats van de C6th UNESCO beschermde Euphrasian Basiliek, die door hen is beschreven zoals het beste bewaarde vroeg christelijke complex in de wereld. Het krijgt hogere bezoekernummers dan Dubrovnik.
Prijs: Eur440,000 onderwerp om samen te trekken (3,173,544)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Porec" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Porec
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 267m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: