2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Milanesi Istria Kroatië

Prijs
£ 474.210 | USD $ 611.160

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 208m2 Oppervlakte grond: 1700m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Indien u voor iets kijkt die prachtig is te gaan met pensioen naar, u moet dit mooie steenhuis zien, zet in een gehucht slechts buitenste Visnjan, die een volledig assortiment van winkels heeft. Het huis is helemaal een prachtige hoge ceilinged levendenkamer met een traditionele steen open haard hersteld en is gehad. Het huis heeft olie geschoten centraleverwarming. Het is in volwassen tuinen gezet, met palmbomen en olijven en een bedekte barbeque. Er is een verwarmde zwemmenpoel, die met mozaïeken en een thermisch deksel wordt belijnd. Er is een zeeoverzicht naar Porec, met zijn UNESCO beschermde Eurphrasian Basiliek en een volledig assortiment van toeristische faciliteiten. Een goed restaurant is enkel 3mins weg zoals het Visnjan verbindingspunt op de snelle weg is die Trieste en Pula (Beide Ryanair) verbindt. Pula is luchthaven enkel 45mins weg en de snelle weg gaat rechtstreeks naar de luchthaven.
Kom en ga met pensioen naar het goede leven in Istria, met zijn fijne wijnen en gourmetvoedsel.
Prijs: Eur550,000, (onderwerp om samen te trekken Kn;)
Mil102-Milanezi
Cercate Vn posto duif potete godervi la pas, la natura incontaminata, ed allo stesso tempo essere vicini alla spaggia ed altri contenuti? Dovete vedere questa casa, situata vicino Een Visignano duif si trovano tutti contenuti neccesari; negozi, posta, ristoranti.
La casa e stata completamente rinovata, ha Vn bellissimo sogiorno oplichterij caminetto.Il giardino mediteraneo oplichterij gli alberi, coperto bbq, piscina.
Prezzo: (Eur 550.000 Kn;)
Mil102-Milanezi
Ova prekrasna kuca nalazi z.o. u idilicnom mjestu pokraj Visnjana gdje mozete pronaci sve potrebne sadrzaje;trgovine,kafici,posta.U potpunosti je renovirana, ima predivan dnevni boravak sa kaminom, centralno grijanje na plin.Vrt je ureden palmama ik maslinama, bbq je natkriven.Bazen ima grijanje.Ima pogled na meer.
Cijena: Eur 550.000 ( Kn)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Milanesi" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Milanesi
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 208m2
Oppervlakte grond: 1700m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done