4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Srebrnici Istria Kroatië

Prijs
£ 263.190 | USD $ 339.326

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 195m2 Oppervlakte grond: 1007m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 2/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Sreb105 Visnjan Srebrnici.
Wij worden behaagd deze kleine luxeontwikkeling van 4 slaapkamersteenhuizen met poelen en zeeoverzichten nabij de marktstad van Visnjan aan te bieden.
Deze huizen worden gebouwd aan de hoogste standaarden en wij kunnen aan u andere voorbeelden van het werk van de aannemer tonen. Zij worden roh-bau, voor de koper aangeboden om naar hun eigen verlangens te vervolledigen. De steenomtrekmuren zijn vervolledigd en de asfaltweg zet aanwezig. Bouw van de villa's zal spoedig beginnen. De kwaliteit van de steenmuren is een goede indicator van de kwaliteit die de villa's naar worden gebouwd.
Iedereen heeft ruime levendengebieden met een slaapkamer op de benedenverdieping en de andere drie bovenverdieping. Alle slaapkamers hebben in-suitebadkamers. Buiten zijn er terrassen met pergolas.
Er is een volledige variatie van winkels, bank, postkantoor en restaurants in Visnjan, 3minutes weg.
Srebrnici is gemakkelijk toegankelijk van Pula luchthaven, onder een uur weg, waarin Ryanair (Stanstead), Noorse Luchtbus (Oslo),Tuifly, Thomsonfly en enkele Russische bedieningslieden alle vliegen tijdens de zomer en Trieste waarin Ryanair (Stanstead) alle jaar rondom vlieg. Ryanair kom ook per vliegtuig naar Trieste van Birmingham dit jaar aan.
Prijs: Eur 350.000, onderwerp om samen te trekken (Kns2,501,300)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Srebrnici" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Srebrnici
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 195m2
Oppervlakte grond: 1007m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: