Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Fabci Croatia EN Immobiliers à Vendre Fabci Istria FR Inmueble a la venta Fabci Istria ES Immobilien zum Verkauf Fabci Istria DE Immobiliari in Venditap Fabci Istria IT Immobiliën te koop Fabci Istria NL Imoveis venda Fabci Istria PT дома Продажа недвижимости Fabci Istria RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Fabci, Kroatië

£2.136.948 GBP | $2.661.986 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Oppervlakte: 311 m2
Oppervlakte grond: 4459 m2

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Locatie: Croatia
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Fabci, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Fab204 Visnjan Fabci
Wij worden kunnen aanbieden vermoedelijk de meest fantastisch pallazzo u ooit zult zien in Istria verrukt.
Dit is een prachtige villa, met hand kerfde steenwerk dat vergelijkbaar is naar een Venetiaans C16th eeuwpaleis, voor een verfijnde koper met een waardevermeerdering van de schoonheid van middeleeuwse steendetailleren, een heel speciaal eigendom zoekend. De hoge steen ommuurt rond de unieke driedubbele stadiumpoel verzeker privacy, of voor persoonlijk, partij of filmwerk. De villa is in afgezonderde bosrijke omgeving onder een uur van Pula luchthaven en een weinig meer van Trieste luchthaven, die 70km weg is.
De villa, die pas is gebouwd, combineert het beste van middeleeuwse architectuur met moderne veiligheid, isolatie, verwarmene underfloor en met zonale controle en ieder modern gemak af te koelen. Stel u dat het kopen van een fantastisch oud paleis, maar met modern buizennet en isolatie voor!
Steenstappen leiden tot de voordeur, die het meest heeft verbaast gekerfde steenpoort. In het portaal geven de grote natuurlijke steenflagstone een aanwijzing waarvan is te komen. De voorname levende kamer heeft een traditionele steen open haard aan een einde, als kastelen van oud. De keuken leidt tot de eetkamer en vandaar, zomer lang avonden, naar een verdere collonaded buiten eetgebied. Onder de steentrap is het veiligheidsmidden, met CCTV en brandalarmsystemen evenals de verwarming en afkoelen van controles. Alle verwarming en koelend op de benedenverdieping is underfloor af, bewarend de historische atmosfeer. Er zijn verdere was, nutsbedrijf en storeage kamers en een gasttoilet op de benedenverdieping.
Er zijn drie prachtige slaapkamers, hing elke met volledige in-suitefaciliteiten met muur eenheden en elke met zijn eigen balkon en uiterlijke toegang. De enorme hoofdslaapkamer heeft zijn eigen jacuzzi en sauna. Er is een reusachtig eerst verdieping bedekt terras, met hoge muurverzekerenprivacy, van een van de andere slaapkamers.
Buitenkant is een afgezonderde Romeinse stijl die poel zwemt, die door een waterval wordt gevoerd, met een ondiep einde dat geschikt is voor kinderen, volledig omringde door natuurlijke steenbestrating. Naar de zijde van de poel op een zijde is een subcultuur die en filtratiekamer met een douche boven en op het andere, onder een Japanse hete kuip, pompt is storeage voor poelmeubilair. Naast de zuid-muur is een open open haard en steen die tafel dineert, waarboven een bedekt gebied zal zijn om schaduwen te verzorgen.
De uitvoerige vervaardigd ijzeren voorste poorten die van gekerfde steenpoortposten hangen leiden op een gebogen steen samenflanste oprit die rond de villa gaat, die tot een groot parkerend gebied achter leidt. De persoonlijke toegangspoort zal gelijkaardige gekerfde steenpoortposten en passende vervaardigd ijzeren poort hebben. De ommuurde landscaped tuinen hebben een irrigatiesysteem.
Achter de villa is rein bos.
De locatie is enkel 20mins van de kust aan Porec, met zijn UNESCO beschermde Euphrasian Basiliek en 40mins van de oude Venetiaanse haven van Rovinj, die beide uitstekende restaurants heeft.
Istria werd naar de Romeinen als Terra Magicka geweten en het is gemakkelijk waarom te zien. Zelfs vandaag is het in wijngaarden en olijfboomgaarden bedekt, met fantastische heuveltopsteden als Venetiaanse Motovun, met zijn Internationaal Filmfestival en de kolonie van Grosnjan van de artiesten, met een bijna maand-lang Internationaal Jazz Festival in juli. De rijke grond van Istria is verantwoordelijk voor zijn uitstekende wijnen, truffels en olijfolie. Plaatselijk fruit, groenten, vis en vlees zullen herinneren u van welke voedsel wordt te proeven als aangenomen!
Toegang is gemakkelijk, met internationale luchthavens aan Pula, Trieste en zelfs Zagreb, met een autosnelweg die rechtstreeks naar Istria leidt. Soldaatlandingsfaciliteiten zijn verkrijgbaar aan Vrsar en Portoroz. Ankerplaatsfaciliteiten voor oceaantoestand zijn jachten verkrijgbaar aan Rovinj.
Prijs: Eur 2,500,000,subject om samen te trekken. (Kunas )
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Fabci" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Fabci
Regio: Istrië
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 311 m2
Oppervlakte grond: 4459 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Fabci | Fabci Verminderd Vastgoed | Fabci Luxe Vastgoed | Fabci Goedkoop Vastgoed | Fabci Huizen-Villa te koop | Fabci Huizen-Villa Zwembad te koop