3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Tar - Vabriga Istria Kroatië

Prijs
£ 206.928 | USD $ 266.688

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 105m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 12/5/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Tar302 Teer-Vabriga
Wij worden behaagd dit aan te bieden richtte helemaal drie bedroomed herenhuis met poel en tennis op de exclusieve Bella Vista ontwikkeling in.
Deze huizen zijn geconditioneerde lucht en halen voordeel uit een gemeenschappelijke poel en alle weertennisrechtbank evenals hebbenzeeoverzichten. De veelomvattende faciliteiten van het dorp van Teer zijn binnen het lopen van afstand en omvatten een bank, postkantoor, markten, bakkerij, een tennisschool, café-bar en enkele restaurants inclusief de goed bekende Arkada.
De stranden van Lanterna zijn een ritten weg.andere inwoners van 5 minuten zijn Brits, Sloveen en Rus hoewel zoals enkele zijn gehuurd uit, hebben zij als populair met mensen van iedereen over Europa aangetoond.
Toegang is gemakkelijk, met Trieste en Pula luchthavens beide over 90mins weg en talrijke belangrijke Europese steden binnen de rit van een halfe dag.
Het eigendom is van het voordeurtegendeel naar de tennisrechtbanken binnengegaan. Op het recht is een nutsbedrijfkamer met wassen bewerkt. Aan de linkerkant is de beneden douchekamer met WC en washandbekken, handig wanneer van de poel binnenkomt of van het spelen van tennis. De open planlevendenkamer heeft een werkende open haard met een barbeque buiten ook. Het keuken/dineert gebied is helemaal, met fornuis, koelkast, afwasmachine, enz. evenals eettafel en stoelen, banken en tv gepast.
Bovenverdieping is twee dubbele slaapkamers en een enkele slaapkamer, hoewel het hoge plafond optimaal voor stapelbedden van de kinderen in daar is. Iedereen is helemaal ingericht. Er is een badkamer met massagebad, WC, bidet en washandbekken. Voltooiing in zijn van een hoge standaard.
Buitenkant is een terras met barbeque en een landscaped handhaafde gemakkelijk tuin. De poel en tennisrechtbank zijn gezamenlijk tussen de twaalf huizen voor hun exclusief gebruik bezeten en zijn gemeenschappelijk gehandhaafd, zoals de tuinen zijn. Een poel deelde tussen de inwonersneeën beneden aanzienlijk op de kosten van individueel poelonderhoud. Gelijkaardig met de tennisrechtbank. Een golfcursus is Teer gepland.
Prijs: Eur240,000, onderwerp om samen te trekken (Kunas )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Tar - Vabriga" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tar - Vabriga
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 105m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: