« Terug

Kroatië 3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Barban Istria Kroatië

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Een comfortabel, comfortabel die, „stekkie“ huis volkomen voor het genieten van de van kustlijn IstrIan en het platteland wordt geplaatst.
Dit 3 bedroomed, is het stylIshly-gepaste moderne huis van het slaan-spoor, die eenzaamheid en stilte, maar distilleertoestel dicht bij restaurants, een paardrijden „boerderij“ en het verbazen GlavanI „Adrenaline“ aanbieden kabel-Beklimmend Park.
RUSTIGE TUIN EN VERBORGEN TERRAS
Ontworpen om een stille plaats te verstrekken om een boek te nemen en neer voor lange gelezen, de tuin van Gianni van de Villa te regelen opent waar de loggia beëindigt. Geplooid weg uit gezicht worden een lijst en de stoelen op een terras met allen u uw avondmaal onder een luifel van wijnstokken moet roosteren.
MODERNE MODIEUZE MONTAGE
Het huis werd gebouwd door de huidige eigenaar om alle mogelijke moderne belevingswaarde te omvatten. De keuken, aantrekkelijk in rood wordt voorgesteld en wit, biedt overvloed van ruimte aan om de maaltijd van uw keus te koken en te dienen die. De open-planlay-out van het leven-gebied neemt TV, Video, en het materiaal van WIFI op om al familie aan te passen. Er is ook een expansieve behandelde portiek bij de rug voor jonge geitjes om te spelen.
IDEAL VOOR MAXIMAAL ZES MENSEN
De drie afzonderlijke slaapkamers (met stapelbedden) zijn goed uitgerust met modern meubilair om families of vrienden te maken thuis voelen. De badkamers heeft veel ruimte en omvat de wasmachine van het grootste belang. Overal waar leiden de heldere kleuren tot een het welkom heten gevoel van comfort en koelte.
OPWINDENDE AVONTUREN DICHT LANGS
Binnen lopen-afstand is een manege en een één van beste „de kabelparken“ van Europa in GlavanI, het naburige dorp. Het zwemmen is kort, om de 10 minuten aandrijving weg in KrnIca, en er zijn meer kansen om van blauwe AdrIatIc langs de uitgebreide kustlijn te genieten. Elk van IstrIa is het paradijs van een fietser met goed-well-marked routes.
Twintig minuten weg, is het kapitaal van IstrIa, Pula, naar huis aan één van fijnste Roman ColIseums stil om gezien Intact te zijn, waar de gladiatoren paraderen en het muziekoverleg wordt gehouden.
Modieus Modern Huis
Vreedzame Plaats
3 slaapkamers
Volledig-gepaste Keuken
De Woonkamer van het open-plan
De Gebieden van het terras
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:
Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Barban
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Ligging:
Oppervlakte: 125 m2
Oppervlakte grond: 650 m2
Bouwdatum: 2005

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English