4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Montizana Istria Kroatië

Prijs
£ 206.066 | USD $ 265.577

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 239m2 Oppervlakte grond: 1500m2
Verkoop type: Wederverkoop
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Mun235 Montizana

Wij zijn pleased om dit mooie herstelde 4 aan te bieden bedroomed c/h Istrian steenhuis op een goed met maat perceel. De buitenkant is typisch van een huis Istrian. Terwijl de blinden met wat aandacht konden doen, achter hen zijn juiste dubbele verglaasde vensters in uitstekende voorwaarde. Het binnenland is allen in uitstekende voorwaarde en tastefully verfraaid.

Op de benedenverdieping is een prachtige hoogte ceilinged woonkamer met een traditionele steenopen haard en een uitstekende kroonluchter. Het reduceren van één kant is een mooi plaatselijk gemaakt hardhoutbuffet. Van hier is er een grote traditionele volledig uitgeruste keuken met zowel een grote moderne elektrische oven, gashaardplaat evenals een houten in brand gestoken pizzaoven. Voorbij dit is een grote eetkamer. De benedenverdieping heeft helemaal tavelica betegelde vloeren. Het leiden van de eetkamer is een vlucht van treden aan de hoofdslaapkamer, met uitstekende Engels-reeksbadkamers. Dit heeft de dubbele bassins van de washand, bidet en muur opgezette WC.

Terugkerend aan de woonkamer, is er een verdere trap die tot een dubbele slaapkamer met hoogste kwaliteits gepaste garderobes en aangrenzende badkamers met verbazend betegeld bad op het parterre leiden. Naar omhoog voortdurend aan de eerste verdieping zijn er twee verdere grote slaapkamers, één die tot andere leiden. Er is een overzeese mening van het venster.

Buiten is er een behandeld terras, perfect voor al fresko dineren, borstbeenderen (Toekomstige wijnkelder?) en een kubieke meter van de storeageruimte het verwarmen ruimte met van de oliestoreage en centrale verwarming boiler. In de tuin zijn er diverse fruit en olijfbomen, BBQ en een ruim parkeren.

Muntizana is enkel buitenPorec, met zijn volledig gamma van banken, winkels, restaurants en bars, evenals de Unesco beschermde C6th oude stad van de Basiliek en. Het AquaColours waterpark is weg een minieme aandrijving vijf die de jonge geitjes de hele dag stil zal houden. Het gebied heeft vele wijngaarden en de toekenning die wijnmakerij Damjanic winnen heet bezoekers voor het proeven welkom.
De toegang is gemakkelijk van zowel Pula als de luchthavens van Triëst, met hun lage kostenluchtvaartlijnen, die de autosnelweg van Ypsilon gebruiken Istrian.

Prijs: Eur395,000 (Kns ) behoudens contract
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Montizana" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Montizana
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 239m2
Oppervlakte grond: 1500m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done