3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Brcici Istria Kroatië

Prijs
£ 77.598 | USD $ 100.008

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 210m2 Oppervlakte grond: 346m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Brc102 Brcici

Wij zijn pleased om dit interessante ontwikkelingsbezit in het dorp Istrian van Brcici met plannen aan te bieden want zijn ontwikkeling in drie twee bathroomed steenvilla met ruimte voor een pool bedrommed, ideaal voor de een hoge vlucht nemende huurmarkt.

Het steen gebouwde bezit heeft drie verhalen en is een lelijk eendjewachten om een mooie zwaan te worden. De benedenverdieping biedt ruime storeage aan en kon voor het zelfde worden gebruikt terwijl de hogere vloeren werden herbouwd. Roofline varieert en de bedoeling is de hoogte van de tweede verdieping op het eind op te heffen SW om een behandeld terras van overzeese mening te voorzien. De rest van de eerste en tweede verhalen zou een ruim het leven gebied, boerderijkeuken, drie goede met maat bedromms, één Engels-reeks en anderen verstrekken die een badkamers delen.

Het hogere eind van het gebouw is een volledige hoogteschuur, die vele mogelijkheden, met inbegrip van een garage en een verdere ontvangstruimte boven het biedt.

Buiten, de bestaande landbouwgebouwen worden verwijderd en het gebied ontruimd om parkeren en een pool te verstrekken.

Het gebied is populair voor vakantiehuren en er zijn dichtbij langs anderen. De toegang van Ypsilon in Baderna is gemakkelijk, gevend Pula en de luchthavens van Triëst met hun vele lage kostendragers (onder een uur aan Pula of de Sloveense grens). Het overzees, in Porec, met zijn Unesco beschermde C6th Basiliek van Euphrasian, banken, winkels, restaurants en nachtleven is weg 20mins.

Prijs: Eur 90.000 (Kunas 666.000) behoudens contract
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Brcici" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Brcici
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 210m2
Oppervlakte grond: 346m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: