error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Razanj Split-Dalmatia Kroatië

Prijs
£ 732.870 | USD $ 944.520

Slaapkamers: 5
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 400 (m2) Oppervlakte grond: 692 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/12/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ante Diem d.o.o.
Ante Diem 
Ligging: Croatia
Talen: Engels,Duitse,Nederlands, Croatian
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Villa 400 m², perceel 692 m², eerste rij, 5 appartementen, rustig gelegen

Te koop is deze imposante villa met meerdere wooneenheden op de eerste rij. Het huis met een woonruimte van ca. 400 m² bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond zijn er 2 appartementen, elk 30 m², op de middelste verdieping een appartement met 160 m² en op de bovenste verdieping 2 appartementen met elk 60 m². De villa is gebouwd op een helling zodat de toegang tot de bovenste verdieping zich op de hoogte van de oprit bevindt. Alle units hebben toegang via de buitentrap. Het perceel biedt voldoende ruimte voor alle bewoners en met een voldoende oppervlakte van 700 m² is zelfs de aanleg van een zwembad mogelijk.

Het huis is aangesloten op de stroomtoevoer en beschikt over een waterreservoir voor zoet water en een septische put voor afvalwater. Het huis was nog niet helemaal klaar en heeft nog wat werk nodig voordat deze villa straalt.

Het huis is gelegen in een idyllische baai die behoort tot Ražanj. In de omgeving vindt u Primošten, Šibenik, Trogir en Split, alle parels van de Dalmatische kust die niets te wensen overlaten met betrekking tot entertainment, cultuur en winkelen. Het perceel bevindt zich op de 1e rij en op slechts ongeveer 20 meter van de zee.
Opmerkingen:
Luchthaven: Split, 30 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Razanj" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Razanj
Regio: Split-Dalmatia
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 400 (m2)
Oppervlakte grond: 692 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: