error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Razanj Split-Dalmatia Kroatië

Prijs
£ 592.763 | USD $ 763.950

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 165 (m2) Oppervlakte grond: 600 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2018
check zwembad

Geactualiseerd: 3/12/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ante Diem d.o.o.
Ante Diem 
Ligging: Croatia
Talen: Engels,Duitse,Nederlands, Croatian
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonAnte Diem

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Moderne, nieuw gebouwde villa met een prachtig uitzicht en een zwembad

Villa 165 m², perceel 600 m², zwembad, 90 m van de zee, noordwestelijke oriëntatie

In de toenemend populaire baai nabij de stad Rogoznica is deze moderne nieuwbouw villa te koop.

De woonruimte is 165 m², op een perceel met 600 m². Het huis is gericht op het noordwesten, op slechts 90 meter van de zee (4e rij) en biedt een prachtig uitzicht op de baai, Rogoznica en de open zee.

De villa bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de eetkamer met een keuken en woonkamer, een klein toilet en een paar treden naar de entree, twee slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenste verdieping zijn er twee ruimere slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een balkon.

Op de begane grond is een zwembad van 36 m² voorzien van een systeem om tegen de stroom- en massage-sproeiers in te zwemmen. Grenzend aan het zwembad is een terras met 78 m² en een overdekt terras op het zuiden met een oppervlakte van 43 m². Bij de ingang van het pand zijn twee parkeerplaatsen. de villa is aangesloten op de water- en elektriciteitsvoorziening en heeft een septische put voor het afvalwater.

Het huis is niet af, hoe het er vandaag uitziet, de prijs is 562.500, - euro

Winkel en restaurants zijn te vinden in Ražanj, op slechts 1,5 km afstand, en het is mogelijk om helemaal langs de kust te lopen en de prachtige idylle van de kleine baaien in Ražanj te voelen. De volgende grotere stad in het noorden is Rogoznica (10 km). Rogoznica staat bekend om zijn leuke en culturele evenementen in de zomermaanden. Net als de beroemde jachthaven Frapa is het een van de mooiste jachthavens in de Middellandse Zee. Er is een grote keuze aan restaurants, bars, winkels en nog veel meer voor een geweldige familievakantie of het dagelijks leven.
Opmerkingen:
Luchthaven: Split, 30 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Razanj" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Razanj
Regio: Split-Dalmatia
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 165 (m2)
Oppervlakte grond: 600 (m2)
Bouwdatum: 2018
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: